New York

New York, the Big Apple ... New York har mange populære navn. Hvis noen by i verden i dag kan nærme seg den mytiske betydningen det gamle Timbuktu hadde, er den byen sannsynligvis NewLes mer York. New Yorks Skyline er legendarisk, og er gjort kjent i tusenvis av filmer og en million fotografier. Landemerkene er bedre kjent for de fleste enn landemerkene hjemme - hvem kjenner vel ikke til Brooklyn og Broadway, Frihetsgudinnen og Times Square? Hvem har vel ikke drømt om å ønske det nye året velkommen på Times Square eller oppleve utsikten fra toppen av Empire State Building? Fremkall den legendariske byen til Al Capone og Whoopi Goldberg med lerretsbilder fra vår New York-samling.

Skyline

New Yorks Skyline er et av de mest kjente og mest gjenkjennelige i verden. Den er et velkjent syn filmer og på fotografier, fylt med skyskrapere, inkludert den berømte Empire State Building. New Yorks frenetiske energi gjennomsyrer dens skyline, og det hele er et vidunderlig eksempel på menneskets streben. Bring den travle energien inn i alle slags rom med et lerretsbilde.

Central Park

Midt i hjertet av New York, der den legger beslag på 3,41 kvadratkilometer med førsteklasses tomt, og er et av verdens mest besøkte, og mest filmede, steder i verden. Med sin vakkert manikyrerte hagelignende preg og omfattende stier for spaserturer og jogging, tar Central Park imot millioner av besøkende hvert år men bevarer likevel, på en eller annen måte, følelsen av å være et fristed. Liv opp et rom med den fredelige energien med bilder fra vår New York-samling.

Kunst

Kunsten i New York har en spesiell følelse, en nærmest frenetisk energi, som om kunstnerne er inspirert av byen, eller omvendt. Lerretsbildene har lyse farger og solide blokker, en munter og entusiastisk bombardement av farger med noen av byens mest berømte landemerker, som Empire State Building og kanskje den mest berømte statuen i verden - Frihetsgudinnen, som har en silhuett som vokter byen natt og dag. Fyll hjemmet ditt med en følelse av byen ved å innlemme lerretsbilder fra vår New York-serie.

Times Square

Et annet berømt landemerke, som øyelikkelig gjenkjennes av alle som har sett en film der handlingen er lagt til Amerika, er Times Square, som virkelig er noe å oppleve. Den summende energien som ser ut til å definere New York bobler til overflaten her, i de svippende gule drosjene og den endeløse trengselen av fotgjengere. Reklametavlene som henger over gaten, som reklamerer for alt i verden, mens millioner av mennesker holder på med sitt. Brølet fra trafikken på Times Square er som lyden av havet - det opphører aldri og er i konstant endring, det er lyden av hele verden i bevegelse. Energi til stedet er fantastisk, utrolig og praktfull. Mens lerretsbilder av Times Square kan være for travle for et soverom, kan de være ideelle for et kontor eller en spisestue. Forretninger vil sannsynligvis også sette pris på bilder av Times Square for å live opp lokalene sine.

Landemerker

New York har en stor variasjon av gjenkjennelige landemerker, og mange av dem er representert i samlingen vår. Fra Frihetsgudinnen og Brooklyn Bridge til Central Park og, nok en gang, Empire State Building, er byen full av landemerker og monumenter. Alle disse momumentene er kjent fra tusener av episoder av Venner for livet, hundrevis av filmer og fotografier og tegninger. De har en spesiell betydning for dem som aldri har vært i New York selv. For dem, representerer de et ideal av frihet, et sted så travelt og så folksomt at de aldri vil legges merke til. For den som er trett, kan de være en inspirasjon til å fortsette, å komme seg gjennom dagene. For dem som har vært i byen, og forlatt den, kan det fremkalle minner om tiden de hadde i byen, minner om den jagende trafikken og de folksomme fortauene, et sted der alle alltid er på vei et sted. Mens New York er en virkelig by, er den også en myte for mange - landet der drømmene dine kan bli virkelighet, hvis du bare arbeider hardt nok, og hvis du bare forsøker. Fyll hjemmet ditt med drømmene av den legendariske byen ved hjelp av et lerretsbilde.
Produktinformasjon