Dinosaurer

Blant de mange lerretstrykkene og bildene som er tilgjengelig fra Photowall, er våre fantastiske dinosaurinspirerte motiver. Hver tilbyr noe unikt som vil sørge for en etterlengtet faLes merrgeklatt uansett hvor du måtte velge å henge det. De er ideelle for et bredt spekter av rom, og vil utfylle alle slags interiørstiler og kan blandes med og matches i ulike kombinasjoner for å skape forbløffende forhistoriske veggeffekter. Disse stiliserte bildene avbilder ofte dinosaurer fra juratiden for rundt 200 millioner år siden, og vil live opp ethvert hjem, uansett hvilket bilde du velger.

Funky lerretstrykkdesign med dinosaurer

Mange av lerretstrykkdesignene våre finnes med livlige farger. Disse fryktinngytende skapningene egner seg ypperlig til å inspirere fantasien til barn. De er ofte gjengitt i grønt, med rødt, blått eller gult i blandingen. I tillegg viser mange dramatiske landskap der dinosaurene vandrer rundt, noen ganger med vulkanutbrudd i relieffet eller raskt rennende vann i forgrunnen. Eldre barn kan glede seg over realistiske avbildninger av virkelige dinosaurarter, slik som tyrannosaurus rex, triceratops og stegosaurus. Det er nesten som om disse voldsomme beistene, når de gjengis i dyktige malerier, får liv i seg! Alt vises, fra gårsdagens djevelske dyphavsskapninger til flyvende terrasaurer som stuper ned mens de er på jakt.

Dinosaurbilder for yngre barn

Selv om mange av lerretstrykkene vil ta seg bra ut i voksne omgivelser, er flere av dem designet med tanke på yngre barn. For eksempel, finnes Dinosaurverdenskartet vårt i to fargekombinasjoner og vil live opp en barneromsvegg takket være den artige designen som er informative like mye som den egner seg som utsmykning. Barna kan bruke den til å lære om ulike slag dinosaurer i tillegg til å få kunnskaper om planeten og planetens geografi i dag. Yngre barn og småbarn vil også elske vår Dinolanddesign som, igjen, finnes i et utvalg farger. Med en søt, tegneserieaktig design, har disse vennlige, smilende dinosaurer i grafisk sammensatte omgivelser.

Dinotrykk for voksne?

Hos Photowall har vi noe for alle, slik at du også vil oppdage at lerretstrykk med dinosaurmotiver ikke bare er beregnet for barn. Sjekk ut vår «Dinosaur Morning»-trykk eller den såkalte «Sleeping Dinosaut in Mati» som begge avbilder tropiske paradiser i levende farger som vil appellere til alle aldersgrupper.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider