Safaridyr

Det er noe romantisk over ideen om å dra på safari, å dra ut i villmarken der menneskene hverken trengs eller er helt velkomne. Konseptet safari har også endret seg mye i årenes løp, Les merog det er mye mer sannsynlig at de som legger ut på safariekspedisjoner nå for tiden har med seg store kameraer, heller enn store geværer. Mens ikke noe lerretbilde virkelig kan uttrykke varmen av den afrikanske solen, som slår deg ned som varmt regn, og den vidstrakte, øde stillheten på gresslettene i Afrika, kommer våre lerretsbilder med safaridyr ganske nært.

Eleganse

Det fins nok mange dyr som simpelthen ser like snodige ut som sjiraffen, men det er sikkert ikke mange dyr som er like rare. Disse hengslete skapningene ser ut som om de knapt er i stand til å stå, med sine spinkle ben som bærer kroppen deres og disse lange, lange halsene. Og likevel er deres eleganse slik at den er åpenbar selv på fotografier. Sjiraffen er en av de stateligste, mest elegante skapningene i Afrika, ikke kvikk som en løve, eller tung som en elefant, men statelig som en som går på stylter. Med sine lange ben og merkelige knær, skulle de se klossete ut, men istedenfor ser de myke og nysgjerrige ut, og på noen bilder til og med kjærlige. Bring sjiraffens eleganse inn i hjemmet ditt med et bilde.

Kunst

Afrikas kunst har alltid fascinert det vestlige sinnet på en formidabel måte. Hvordan kan noen så enkle linjer virke så levende? Hvorfor blokkene med farger? Afrikas kunst, sies det, kommer fra dyrene i Afrika. Når noe er fargerikt i Afrika, fins det ikke noe halvhjertet. Isfuglen har en nyanse av blått som kunstnere ville ha sverget ikke fantes i naturen, og den afrikanske smaragdgjøken er så strålende grønn at det er vanskelig å tro at den er ekte. På samme måte tar Afrikas skapninger kamuflasje alvorlig. Når en løve ligger i det høye gresset, blander han seg så godt inn at det nærmest er magi. Slik er dobbeltheten i den afrikanske kunsten - på den ene side brun og gull og falmet grønn, men på den annen side, lyse, skarpe juvelfarger som på en sinnssyk manns regnbue.

Munterhet

Ingen vet nøyaktig hvorfor, men sebraen er faktisk et artig dyr. Med sine striper og korte, lille man, er de nesten som hester, men ikke helt. Som esler, men igjen, ikke helt. Lyden de lager er fullstendig uventet, spesielt hvis du ser på det og tenker at det bare er en hest som ser merkelig ut. Selv ganglaget er merkelig - bare spør noen som kjenner til hvordan en hest løper for å lytte til en sebra løpe, og du vil skjønne det. Men til tross for all sin snodighet, har de et preg av munterhet. Kanskje det er stripene, som får dem til å se ut som om de er kledd i gammeldagse fangedrakter, eller litt som om de har på seg pyjamaser. Enten det er stripene eller ørene eller de rare, lille mohawk-manene, har sebraer alltid en tendens til å bringe med seg en slags munterhet uansett hvor de er. Få litt av den munterheten selv ved å innlemme et lerretsbilde i interiøret ditt.

Styrke

Ingen har noensinne dratt på safari for å se en mus. Nei, folk drar på safari for å se de berømte Fem store. Den vise og milde elefanten, med sin triste, gamle øyne og blafrende ører. Løven, med manen som griper tak i solen. Leoparden som ligger og later seg i et tre, herre over alt han skuer utover. Vannbøffelen, en av de farligste skapningene på jorden, og neshornet, som er en av de verst utrydningstruede. Hver av de fem er forskjellige, hver av dem unike på sin egen måte. Løven er sterk, men lat, tilfreds med å hvile på sine laurbær mens løvinnene gjør all jobben. Elefanten, det mest massive landpattedyret, men med en overraskende sans for moro. Leoparden er kul, og skuer ut over verden fra tryggheten av den grenen han sitter på. Vannbøffelen og neshornet er kraftige, sterke, og vanskelige å ta livet av - selv om det tydeligvis er, i neshornets tilfelle, ikke vanskelig nok. Fyll hjemmet ditt med en følelse av dyrisk kraft med lerretsbilder fra samlingen av safaridyr.
Produktinformasjon