Tigere

Kanskje et av de mest ikoniske dyrebildene du kan bruke til å pryde hjemmet ditt med, er tigerens ofte hemmelighetsfulle verden som virkelig er fanget opp i noen av våre forbløffende Les merlerretsbilder. Tigeren er rovdyret som først og fremst knyttes til India og resten av Asia, og har blitt beskrevet som «brennende lys» og holdt i ære for sin «fryktsomme symmetri» av diktere som Blake. I de flotte bildene vi tilbyr, bringes livfulle farger som gull, svart, oransje og rød sammen i absolutt forbløffende kombinasjoner so viser frem den sanne storslagenheten til denne vakre skapningen.

Tigeren på bilder

Tigeren er kanskje et av de visuelt mest fantastiske pattedyrene på planeten, mye på grunn av sine gjennomborende øyne og dramatisk stripete pels, og er det perfekte materiale for avbildning i form av et maleri. Ta en titt på vår Temple Lake Tigers eller Hidden Images - Tigers for perfekte eksempler på disse store kattedyrene i familiegrupper. Disse bildene er malt med et høyt dyktighetsnivå og er fulle av detaljer og viser tigre i sine naturlige omgivelser. I tillegg viser et annet vidunderlig sammensatt bilde, White Tiger Clan, den verdenskjente sibirske tigeren med sin karakteristiske pels der han slapper av ved en bekk med tigerungene i forgrunnen. Andre malerier, som Tiger Sanctuary og Tiger in a Tropical Storm av Henri Rousseau, skaper flerfargepaletter som betyr at bildene av tigre fins i mange ulike nyanser, noe som gjør dem egnet for alle slags interiører du allerede måtte ha.

Tigerens naturlige skjønnhet

Tigeren er velkjent for sine rovdyrevner ved å jakte i smug, og er uansett kongen av alt han skuer utover og denne egenskapen fanges best opp i dyrets ansikt, spesielt de vidtseende øynene. Noen ganger ser han til og med ut til å holde den menneskelige tilskueren fanget med blikket sitt - de praktfulle tigerøynene er på en fantastisk måte fanget opp i form av lerretsbilder. Se etter fotografier som Eye of the Tiger eller the Mountain for ganske enkelt forbløffende portretter av disse kattedyrene. Tiger Chief, en stilisert versjon av dyret, har også en naturlig følelse ved seg når du ser inn i kattens øyne som ubevegelig stirrer tilbake. Selv fanges den naturlige skjønnheten til disse store kattedyrene ofte best opp av fotografer, når de er i ro. For flotte eksempler på tigre i sin mest fredelige tilstand, bør du sjekke ut lerretsbilder som Don’t Make a Fuss, et praktfullt ensfarget bilde, eller bildet som ganske enkelt heter Tiger, et lerretsbilde i full farge.
Produktinformasjon