Ulver

Den majestetiske ulven har dukket opp opp gjennom historien i ulike roller, og med flere symboler tillagt seg. Tradisjonelt er ulven blitt sett på som et rovdyr som bringer med seg ødLes mereleggelse og fare. På grunn av dette er ulven ofte brukt som et symbol på krigeren. Ulven dukker opp i folketradisjoner og barnefortellinger, og Den store stygge ulven er et eksempel på ulven i rollen som skurk. Et mer positivt perspektiv som flere kulturer deler er ulven i rolle som et totemsymbol. Fore grekerne og romerne ble ulven assosiert med Apollon, solguden.

Finn din egen ulv.

Nå kan du eie en bit av variert historie og legende med ditt eget ulvelerretsbilde. Finn blyantskisser av grå ulver, så myke og virkelige at du nærmest kan ta på dem, arktiske ulver som årvåkent passer på og stirrer gjennom bildet. Prøv lerretsbilder av ulver i vakker natur eller mer abstrakte omgivelser, kanskje en ulvefamilie vil være den rette stilen for veggen din.

Flokk- og familiedyr.

Ulver er flokkdyr og familiedyr. Selv om noe av vår historie avbilder dem som ensomme rovdyr, er faktum at ulver er i stand til å knytte sterke bånd med flokken sin og familiemedlemmer. Når de observeres i naturen, kan forskerne se hengivenheten ulvene har for familien sin. Det er ikke uvanlig at en ulv vil ofre seg selv for å beskytte familien. Ulver uler av en rekke grunner, og hvis du reiser vil du finne ut at hver art har sitt eget ul. En ensom ulv uler for å kommunisere med resten av flokken. Noen ganger uler flokken mellom seg for å kommunisere med hverandre. Bygg din egen ulvefortelling med lerretsbilder av ulver med valpene sine, ulende ulver, og andre minneverdige bilder. Et lerretsbilde av en ulende ulv eller en flokk med lekne ulver vil garantert glede deg hver gang du går forbi det.
Produktinformasjon
  • Viser 1-66 av 66 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.