Enhjørninger

Enhjørninger er mytiske skapninger som ser ut som hester med ett enkelt horn. Hornet sies å ligne på det på en narhval. Så langt den skrevne historien strekker seg tilbake, har enhjørLes merningen vært gjenstand for snakk og spekulasjoner. Enhjørningen kan sees på det eldgamle seglet til folket i Indusdalen. Den ble omtalt i Hellas som et dyr i naturen, mer enn en myte. Uten unntak har enhjørningen kroppen til en hest og er fullstendig hvit i farge. Fang en enhjørning for deg selv når du kjøper et lerretsbilde av en av de mange tilgjengelige enhjørningene her. Det fins en stil som passer til alle fra barn til voksne, lekne eller mer tradisjonelt malt. Noen ganger dukker enhjørningen opp i europeisk folketradisjon med et bukkeskjegg og klover, men rundt om i verden er enhjørningen i form av en hest likevel mye bedre kjent. Barn og folk med en svakhet for heste kan dermed få gleden av en samling med lerretsbilder som viser voksne enhjørninger og føllene deres som drikke melk fra en kilde eller beiter på en eng.

Renhet og ynde

Frem til middelalderen og renessansen symboliserte enhjørningen dyder som renhet og ynde. Det sies at kun en jomfru kunne fange en enhjørning Noen trodde at enhjørningens horn kunne gjøre all slags vann drikkelig og også kurere sykdommer. I eventyrenes magiske verden kan selvfølgelig enhver med et godt hjerte ta seg en tur på en enhjørning eller bli venner med slikt et dyr. Det fins lerretsbilder som viser enhjørninger tegnet i tegneserieform som har en piknik under stjernene med et teppe og et fat av frukt - og kake - mens de gnir mulen mot hverandre. Dette kan være populært hos barn som tror enhjørningen er mer virkelig enn en myte.

Mytisk og legendarisk

Lerretsbildet the Astral Unicorn kan være noe for dem som liker eteriske, symbolske bilder. Den livlige lillafargen og den skyfulle bakgrunnen av stjerner fremhever den storslåtte enhjørningen, med man og hale som flagrer, og horn som gløder som om det var en varde i mørket. Enhjørningen kan også sees på dronning Elizabeth IIs kongevåpen for både England og Skottland. Gjør enhver vegg om til et samtaleemne med et sett av lerretsbilder med enhjørninger. Kontrastvegger kan inkludere et bilde av en enhjørning. Så mytisk og legendarisk som enhjørningen er, står du fritt til å la kreativiteten din skeie litt ut.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider