Folk

Fra ikoniske portretter av de figurene som har definert en generasjon, til enkle øyeblikk som fanger menneskeheten på sitt mest utrolige; å velge et slående og talende lerretsbilde frLes mera vårt omfattende utvalg i kategorien mennesker er en perfekt måte å feire oss mennesker og våre mest berømte steder - og gi rom for det personlige snittet.

“Ansiktet er Sjelens Vindu”

Enten du ønsker å hedre din favoritt klassiske kultfilm med en ikonisk plakat eller et scenebilde, eller vil vise heder til et kulturikon med et portrett som fanger dem i det de gjør det de gjør best, eller simpelthen ønsker å ta vare på minnene fra fortiden og gjenskape en stemning fra årtier tilbake, du vil finne noe som passer for soverommet eller stuen i vårt store utvalg av lerretsbilder. Portretter er et fantastisk valg av kunst for ethvert rom, uansett innredning. Av og til kan gjensynet av et kjent ansikt få deg til å huske en ikonisk lyd eller stemme, og føre deg inn i en film eller en sang som ligger deg nær. Det kan være et portrett av en person som har forandret verden og gjort en forskjell, eller en som har forandret din verden for alltid, eller ganske enkelt en person hvis stil og personlighet du liker. Uansett, det å velge et portrett fra vårt utvalg av malerier vil gi deg muligheten til å gjenopplive disse visjonene og resonansene igjen og igjen.

“Ikke bare et vakkert ansikt”

Om berømte ansikt ikke er noe for deg, så kan du likevel finne noe i vår store kategori av mennesker som vil passe deg perfekt. Vi har et fantastisk spekter av fotografier og kunst som fanger et øyeblikk i den tiden og på det stedet du liker å være. Så, enten det er ståket og menneskemengdene i New York, eller den rene puddersnøen som fyker opp på vei ned en uberørt fjellside på et snøbrett; våre lerretsbilder vil få deg til å føle at du ikke har reist derfra. Det er ikke bare et vakkert ansikt, det er vinduet til en sjel. Ikke bare sjelen til vår favoritt artist eller kulturelle ikon, men også til vår egen. Feire musikk, film, stjerner og personligheter som har formet hvem vi er ved å gi oss deres verden inn i våre hjem. Virkelige eller oppdiktede, vi glemmer aldri et ansikt, og med ansikter så ikoniske som disse på et lerretsbilde, så vil vi heller aldri glemme hva som gjorde dem så viktige for oss.
Produktinformasjon