Berømte personer

Hvem vil ikke gjerne ha ansiktene til kjente personligheter som fototapeter på veggene våre? Gjør veggene dine om til noe interessant og stjernespekket med hjelp av Photowall og disseLes mer berømte menneskene som alle beundret minst en gang i livet. Mennesker som dominerte radioe, TV, avisene og alle slags medier i tidligere tider. Nesten hele verden så opp til dem da de var på høyden. Berømt kan være et utilstrekkelig begrep for det stjernestrødde inntrykket de ga beundrere ved å gå forbi dem. La disse fototapetene gjøre jobben med å forvandle dine alminnelige vegger til en berømmelsesvegg!

Stars Art lyser som solen

Solen er en lysende stjerne - kanskje ikke så lyssterk som den berømte Siriusstjernen - men den er unektelig lys fordi den er nærmere jorden. Den eneste forskjellen mellom solen og disse menneskene, er at disse stjernene er de lyseste fra den gang da. De strålte så lyst at de kan blende hvem som helst ved bare å opptre foran dem, og kanskje smile til dem. Skjønner du? Få med de lyseste stjernene på veggene dine med alternativene Photowall har for deg! Blitt fengslet av 'Diamonds are a Girl's Best Friend'? Dette Marilyn Monroe-maleriet passer perfekt for deg! Elsket du thrillerkvelden med Michael Jackson? Kanskje et Michael Jackson-fototapet ville være perfekt! Betatt av John Lennons stemme? Denne abstrakte kunsten av ham kan være et passende display for veggene dine. Diee kunstverkene er like allsidige som Induced Pluripotent Stem Cells! De kan matche ethvert hus- eller veggmotiv! De kan skinne som solen på egen hånd. Du kan plassere dem på stueveggene dine, og la gjestene minne seg selv om hvordan disse stjernene lyste i sin glanstid, dere kan være fans sammen, eller kanskje høre på sangene deres igjen og igjen. Det vil også være perfekt for et soverom. Føl deg nostalgisk hver gang du ser på disse berømte menneskene. Photowalls samlinger er selvfølgelig ikke bare begrenset til de tre nevnte. Det kan også være lurt å prøve denne Albert Einstein-gjengivelsen, få frem den indre fysikeren og være i ærefrykt hver gang du ser denne kunsten med lysets hastighet. Det er et slag for relativitetsteorien!

Filmtid med stjernene

Audrey Hepburns og James Deans bilder venter på at du skal velge dem og vise dem på veggene dine. De tilhører de menneskene vi kaller 'superstjerner'. Selv i moderne tid, hvem kjenner ikke disse personlighetene. Å ha dem hvor som helst på veggene vil alltid se bra ut. Deres perfekte ansikter og proporsjoner fikk millioner til å forelske seg i dem da de spilte hovedrollen i sin tid. Beveget av Bohemian rhapsody? Freddie Mercury-fototapet vil være akkurat noe for deg. Du kan også være betatt av disse scenene fra den store filmen 'The Godfather', og slippe ut din indre mafia. Bortsett fra disse, er det andre valg som du helt sikkert vil elske. La fototapetene endre stemningen i rommene dine fra kjedelig til fantastisk!
Produktinformasjon