Retro

Våre retrolerretsbilder og retromalerie oppsummerer det kule bildet av et forgangent tiår eller kanskje innkapsler stemningen i en klassisk designstil, og er det ideelle for ethvert rLes merom i huset ditt. Designet med markerte mønstre og flott fotografering, er disse bildene på ingen måte passé eller gammeldagse. I stedet tilbyr de en überchic retrofølelse som vil blir fokuspunktet i din interiørstil. Fra abstrakte bilder i virvler av sterke farger til kornete bilder av nostalgiske kjøretøy og utstyr, er retrofølelsen sikkert og visst her og nå.

Den kunstneriske retrostilen

Ved å se på noen av de største moderne maleriene i det tjuende århundret, er det mulig å se hvor mye eksperimentering som ble gjort med bår form og farge på den tiden. For en interiørstil som ser tilbake på slikt forbløffende kunstverk, kan du ta en titt på bilder som Triangulawesome, Twist Light eller Retroline Blue. Hvert er en flott lerretsbildereproduksjon som ser ut som et av disse originale kunstverkene fra den første halvdelen av det tjuende århundret. Det er til og med mulig å oppnå primærfargene til en berømt kunstner som Piet Mondrian i retrostil. For en klassisk 50-talls dekorasjonsstil, er de sjarmerende bildene Photowall Kitchen Shelves og Retro Kitchen det perfekte valget - og de fins i flere fargesammensetninger også. Og for en noe mer munter og mer funky følelse som kanskje kan forbindes med de svingende sekstiårene eller syttitallet, vil lerretsbilder som Retro Square Green eller Retro Orange definitivt treffe blink. For en popkunststil, så synonymt med sekstitallet, kan du velge Frankfurt som er tilgjengelig i et utvalg av fantastisk levende nyanser.

Retro Tech

Selvsagt skaper abstraherte visuelle ideer en karakteristisk retrofølelse når de legges ut på et lerretsbilde, men bildealternativer inkluderer også mange bilder av periodens teknologi. Fullt ladet med en god følelse av nostalgi, for eksempel, tilbyr et bilde som stereo et grafisk bilde i et uavhengig tape-system med musikken som ser ut til å dure løs i svart og rødt. I tillegg fins det alternativer som kan lages av retroroboter, retrofly, og til og med retroforsterkere - alt skaper en følelse av tidløshet i et enkelt bilde. For noe langsommere, hvorfor ikke sjekke ut det praktfulle fotografiet Retro Gas Pumps, det ideelle bildet å henge opp hvis du ser etter noe som sier «ta den tiden du trenger»?
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider