Samtidskunst

Sliter du med å finne samtidskunst som både snakker til deg, og vil arbeide innenfor din nåværende stua? Kanskje du ønsker å starte din egen kunstsamling, men vet ikke ins og outs av Les merå lage et egnet kjøp? Kanskje du blir så pakket opp i farger og linjer, som når du tar maleriet hjem du oppdage at omfanget er helt feil. Ved å ta en systematisk tilnærming til å kjøpe moderne kunst malerier, kan du eliminere gjetting og hjertesorg senere.

Hvordan kjøpe samtidskunst

Når folk snakker om å kjøpe kunstverk, det er en misforståelse at det er ikke for alle. Malerier er forbundet med kunstgallerier, folk i cocktail slitasje nipper til champagne og stirrer på kunstverk med en intensjon som går utover vanlige dødelige forståelse. Dette går hånd i hånd med auksjonshus annonsere sine gigantiske salgstall for publikum, som publikum da mener er den gjennomsnittlige prisen på kunst. Contempo RARy kunst er produsert av kunstnere siden 1970. Det gjenspeiler moderne kultur og søker å ta opp spørsmål som er relevante i dag. De fleste er overrasket over nøyaktig hvor rimelig moderne kunst kan være.

Utdanne deg selv

Som de fleste ting i livet, er det bedre å ha en solid forståelse av hva du ønsker å investere i. Kjenne til ulike nisjer innen samtidskunsten kategorien, vet hvem de etablerte artistene er og hvem de up-and-coming artister er .

Kjenn din smak

Utvikle din egen smak og preferanser ved å besøke kunstutstillinger og gallerier. Vi er alle tiltrukket av visse farger, teksturer og temaer. Se deg rundt i stua, vil du se at det er visse trender som du tilpasse seg. Har du bevege mot fotografering og livaktige bilder den formidler? Foretrekker du abstrakte kunstverk og sitt pulserende estetisk appell? Ser du etter stykker med en sosial rettferdighet tema og vil du at kunsten å si noe om hvem du er? Ønsker du kunsten å reflektere visse verdier eller prinsipper? Eller er du tiltrukket av Andy Warhol-aktig kitsch? Å vite din smak eliminerer forvirring og hjelper deg å være fokusert i søket etter den perfekte stykke kunst. Dette er også viktig, slik at du kan få en idé om dagens pris parentes.

Velg ditt Medium forsiktig

Moderne teknikk faller inn i de brede kategorier av fotografering, blandede media art, oljer og til og med skulpturer, og lerretsbilder. Bilder, bilder og lerretsbilderer generelt mer rimelig at originale malerier. Lerretsbilderer en spesielt nyttig medium. Har du funnet et maleri som du elsker, eller kanskje en moderne bildet? Vurdere å ha det printed på lerret. De vanligvis vare lenger enn bilder, og i noen tilfeller kan også være av en bedre kvalitet takket være dagens teknologi. A lerretsbildeer også lettere på lommen i forhold til skalaen. En stor skisser som kan dekke en hel vegg er mer tilgjengelig enn en akryl olje av samme blandingsforhold ville være.

Skala, skala og mer skala

Ikke tro dem når de sier størrelsen ikke betyr noe. Såvidt samtidskunst er opptatt av, størrelsen teller. En større lerretsbildevil alltid gjøre mer innflytelse enn en mellomstor en, og har kapasitet til å fullstendig forandre et rom.

Ikke sikker på hvordan størrelsen

Vurdere størrelsen på rommet: Større er alltid bedre for å fylle synsfeltet og maksimere effekten det har på rommet. Hvis taket er høy, velger en vertikalt lang printsom vil trekke øyet oppover og fylle opp plassen. Hvis taket er lavt, bør du vurdere en kortere landskapet print. Plasser maleri der det er mindre møbler slik at visuelt rommet ditt virker fyldigere. Tenk på veggen: Er veggen en høy smal en, eller har den mer en liggende? Velg ditt kunstverk tilsvarende, dimensjonering ditt printfor å måle mellom to tredeler til tre firedeler av veggen. Tenk Sted: Maleriet midtpunkt må være i øyehøyde. En vanlig feil er å henge stykket for høy.

Instincts Matter

Du har alltid syntes det var en myte, dette kjærlighet ved første blikk virksomhet. Da skjedde det. Du snublet over ditt eget hjerte og falt pladask for et kunstverk. "Men det er helt feil," hjernen din forteller deg når du går gjennom listen. "Kjøp", sier du betatt hjerte. Gå med ditt hjerte. Kjøp en brikke som du elsker. Art er for personlig til å være begrenset til regler og forskrifter. Det er like flytende som blodet i venene og så ekte som det organ som pumper det. Alltid gå med ditt hjerte.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.