Mat og drikke

Mat og drikke er en stor del av livene våre. Vi nyter mat og drikke, og kulinariske hobbyer også. Ingen ferie- eller spesiell dag er komplett uten et måltid ute. Appetittvekkende lerrLes meretsbilder av mat og drikke gleder veggene i ditt kjøkken, spisestue, eller hvilket som helst annet sted hvor det finnes gourmet ting. Enten du foretrekker det abstrakte, fotografiske, eller informative, så er det garantert et perfekt maleri i vårt store utvalg av lerretsbilder.

Mat

Epler med dråper av friskt vann, honningceller som bugner av sin egen sødme, se frukt fra hele verden eller enkle jordbær fristende nok til å ta på. Tegneseriefigurer lever i en fantaiverden hvor fristende sjokoladekakestykker, småkaker, paier, og smultringer sirkler som en melkevei i det ytre rom. Trykk av mat med gårdstema inkluderer trekasseinspirert reklame, Gammeldagse Vogner som viser frem melkekanner fra de tidene hvor alle hadde en egen melkedør for sine daglige meierileveranser. Sitroner, tomater, urter og mer kan omkranse bordet ditt eller kjøkkenveggen. Fersk fisk og grønnsaker kan betraktes for inspirasjon når familien vil vite hva det er til middag. Retro Kjøkken trykk hentet fra gamle tapetkataloger kan hjelpe deg å sette sammen et drømmetema i spisestuen eller frokostområdet i hjemmet ditt. Her er en enkelt abstrakt sitron et kunstverk.

Drikke

Hedre vinturen med lerretsbilde av fat som lagres i en kjeller. En tallerken ost med lagret rødvin i en flaske kan bringe frem minner eller fremtidige planer. Vis gjestene dine at du setter pris på te ved å henge opp japansk-inspirerte lerretsbilder. Korker på utstilling og du kan også få kaffebønner, for at kjøkkenet ditt skal kunne gi følelsen av å være den hjemme-kaffebaren du ønsker deg. En utstilling av fargerike flasker eller flaskebunner gir en god dose atmosfære i et hvilket som helst spiseområde. Svart-hvitt lerretsbilder av vinflasker og vin gir gjestene dine et inntrykk av dine kulinariske ferdigheter og interesse. En smak av Napa Valley kan hjelpe deg å frembringe en ekstra spesiell følelse ved din neste vin- og ostekveld.
Produktinformasjon