Landskap

Landskap er en ytterst nyttig form for dekorasjon. De kan få et lite rom til å se større ut, og utvider rommet kun ved å være der. De kan lyse opp et rom som ser altfor sterilt ut, noLes mere som gjør dem ideelle for kontorer, og dekorerer samtidig som de fortsatt er grunnleggende nøytrale, noe som gjør deg ideelt egnet for hoteller. Det riktige landskapet for det riktige stedet kan få et rom som kun ser okay ut til å bli fantastisk i ett enkelt steg. Gjør en forandring; dekorer hjemmet ditt med lerretsbilder fra vår landsskapssamling.

Gå den raskeste veien

Bring sinnsro inn i et rom med et lerretsbilde fra vår landsskapssamling med skoger. La fantasien din ta den stien færrest har gått, og vandre langs gjengrodde stier mellom trær som var gamle da menneskeheten var ung. Når det gjelder skogsscener, fins det ingen ende for variasjonen - fra de kjølige, nærmest ordnede skogene på den nordlige halvkulen til de overgrodde, regnfylte junglene i Afrika og Sør-Amerika. Hver skog fremkaller ulike følelser - mens en landevei gjennom en høstgul skog kan være innbydende og hjemlig, kan den samme landeveien gjennom en tykk, mørkegrønn urskog fremkalle tanker om at man er på vei dit ingen har vært før. Bring skogen hjem med et lerretsbilde.

Gi deg selv blomster

Virkelige blomster er like gripende som de er vakre, et strålende, men altfor forbigående eksempel på verdens skjønnhet. Men med et lerretsbilde kan du ta med deg en hel eng av blomster, som strekker seg langt inn i horisonten, inn i alle slags rom i huset ditt. Enten du liker en åker med valmuer, eller en eng fylt med villblomster, eller en lavendelåker i Provence, kan du ta med deg disse blomstene hjem og ta vare på dem for alltid, akkurat like vakre som den dagen bildet ble tatt.

De åpne engene

Himmelen ser alltid større ut på en åpen eng, med gresset som strekker seg mot horisonten og de myke bølgene av åsene lagt ut foran deg. En stor eng er et flott sted for refleksjon; den rolige raslingen i engen minner deg om havets bølger som skvulper mot stranden, med det bukkende gresset i vinden har en hypnotisk egenskap. Mens et bilde aldri helt kan gjenskape lyden og lukten av en åpen eng av gress, kan den så avgjort vise deg hvordan den ser ut, og en åpen eng vil øyeblikkelig få selv de minste rom til å se større, lysere og mer levende ut.

Fjell og ruiner

Noen ganger når du ser på bilder av fjell, eller på fotografier tatt fra toppen av dem, må du stoppe opp et øyeblikk og beundre menneskenes seighet, som klatrer opp disse enorme steinmonstrene for et bildes skyld. Det blir enda mer imponerende når du ser et slott på toppen av et fjell - tankene dine går øyeblikkelig over på hvor mye arbeid som må ha vært lagt ned i å bygget det tårnet, eller den veggen - hvor mange mennesker og hvor mange år tok det å bygge det? Slottene, akkurat som fjellene, ser ut som om de alltid har vært der, og alltid vil være der, og det er lett å glemme at de er i konstant forandring. Enten det er et snødekt fjell som blir grønt om våren, eller det er den langsomme nedbrytningsprosessen som gjør slott om til ruiner, tidens krefter tærer på alle ting, selv fjell. Til tross for at de virker uforanderlige etter en menneskelig skala, er fjellene utrolig energiske på en geologisk skala, og spretter opp og ned som småunger med sukkerkick. Innlem bildene dine i interiøret ditt for en nyttig refleksjon over farene ved å dømme kun etter utseendet.

Kunst

Kunstnere verden over er i løpet av årene blitt inspirert til å portrettere det levende landskapet i kunsten sin. Mens noen av dem er bedre enn andre, er det ingen tvil om at et landskapsmaleri er en krevende øvelse, enten du skildrer en skogkledd åsside, et stormfullt hav, eller en fjellbekk. Alt må være nettopp slik, fordi det er en av de tingene som folk faktisk kan dra og sjekke senere - ingen vet hvordan Mona Lisa egentlig så ut, etter alle disse årene, men enhver kan dra til England for å se hvorvidt Thomas Smith eller Richard Wilson visste hva de holdt på med. Bring et eksempel på denne krevende kunstformen inn i hjemmet ditt med et lerretsbilde fra vår landsskapssamling.
Produktinformasjon