Solsikker

Det er noe med solsikker som øyeblikkelig bringer lys og munterhet til et rom. Det kan være den lyse fargen, eller måten de holder hodet sitt oppe, men en solsikke i selv det kjedeligLes merste rom vil automatisk tilføre rommet liv. Pust litt liv inn i rommet ditt med et lerretsbilde fra vår solsikkesamling.

Kunst

Den store Vincent can Gogh var besatt av solsikker. Han malte dusinvis av lerreter med disse lyse, livfulle blomstene, i dusinvis av ulike nyanser og sammensetninger. I noen kretser tror man at han malte solsikker for å avlede tankene fra hans tiltagende sinnsykdom og depresjon - et symbol på livets lyse triumf i en mørk tid. Andre sier at han var entusiastisk etter å prøve ut nyutviklinger innen pigmentteknikken - selv noen år senere ville han aldri kunnet fange opp solsikkenes lyshet på den måten som han gjorde. Uansett hva grunnen hans var, malte han dem, og hans samling av solsikker er og blir blant hans mest kjente. Bring fargenes kunst inn i hjemmet ditt med et lerretsbilde av von Gogh’s solsikker.

Fotografier

Det fins ikke noe bedre enn et fotografi for å fange opp essensen av en ting. Van Goghs beste anstrengelser kunne ikke røre en den sanne prakten av en solsikkeeng i full blomst - de lyse, gule bladene som så vakkert danner kontrast mot de svarte hjertene og de grønne plantene. Solsikkens levende farger er et sterkt budskap, selv i for av et lerretsbilde. «Her er jeg», sier de, «Plukk meg eller la meg bli, det er det samme for meg!» Solsikkene har ansiktet vendt mot solen, levende og voksende, lyse og vakre som solen de har fått sitt navn etter. De er et praktfullt, vakkert syn, og en eng av dem sammen, raslende og svaiende i vinden, med sitt gylne hode som bukker som om de har alvorlige samtaler seg imellom - ikke noe annet i verden er som det. Bring noe av det lyset, noe av den rene holdningen, inn i livet ditt ved å inkludere bilder fra vår solsikkeserie i interiøret ditt. Enten du velger et mer realistisk alternativ eller noe litt mer drømmeaktig, vil du aldri angre på at du brakte solsikker inn i hjemmet ditt.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider