Skoger og skoglandskap

Pust liv i hjemmet ditt med Photowalls samling av lerretstrykk med skogmotiver. De forbløffende kunstneriske bildene av variert skoglandskap vil bringe en følelse av ro og fred til etLes merhvert hjem. Enten du ønsker å bringe en smak av den flotte naturen inn i et bygdehjem eller forflytte deg selv til den vakre naturen i urbane omgivelser, vil våre kjærlig designede og fotograferte lerretstrykk og bilder forbedre miljøet i ethvert hjem. Fra de livlige, larmende regnskogene i Sør-Amerika til de rolige, frodige skoglandskapene i Nord-Europa, skilter vår samling av lerretstrykk med en voldsom variasjon av stemningsskapende og gripende kunst.

Strålende regnskoger og urskoger

Fra den tempererte regnskogen i Chile og Argentina i Sør-Amerika, den frodige grønne vegetasjonen i regnskogen i New Zealand og det kjøligere klimaet i Norge, til den dampende tropiske regnskogen i Amazonasbekkenet, Kongobekkenet i Sentral-Afrika og de eviggrønne skogene langs Ekvator i Asia, har vi en variert samling av kunst som dekker enhver stemning. Se for deg det dampende løvtaket i Amazonas som renner gjennom Brasil, Peru og Colombia, med milliarder av trær, tusener av arter og som myldrer av liv av alle slag. Se for deg summing fra insekter og de konstante skrikene fra fugler som flakser omkring.. Amazonas er hjem til vakre, fargerike arter av alle slag, og også hjem til ulike farer: jaguarer, pumaer og anakondaer. Lerretstrykkene våre fanger opp essensen i disse omgivelsene; solen som strømmer gjennom tretoppene, den mystiske disen og dampen fra disse skogene og uttrykker tettheten og livligheten i områder som sjelden blir besøkt av oss. Se for deg de høye sypressskogene og furuskogene med sine mangrovetrær, sumper og øyer av trær spredt mellom det blå vannet i Floridas Everglades. I New Zealands tempererte regnskoger, snor små bekker seg gjennom skogbunnen, dekket av mose og bregner, mens i India, er regnskoger med løvtrær blandet med bambus, busker og gress. Over hele kloden, står urskogene stolt med trærne sine så høye og så tettpakket at regnet ikke engang når bakken. Brede, store eiketrær dominerer skoger mens gamle ruiner ligger dekket av tropiske jungler. Photowalls lerretstrykk viser skjønnheten og undrene i en stor variasjon av skogene rundt omkring i verden.

Vimsete skoglandskap

Uansett hvordan interiøret ditt ser ut, vil du finne noe i samlingen vår som utfyller og fremhever rommet ditt. Fortryllende blåklokker dekker skogbunnen, boblende bekker vandrer gjennom bregner og einstaper og glitrer under et lag med frost. Du kan følge årstidene i kunsten vår; skarpe, hvite, snøkledde vinterlandskap, hvor du nærmest kan høre knitringen fra frosne grener og løv under føttene din; gyllent solskinn som trenger seg gjennom vårtrærne, fylt av skjøre blomster, som flyter elegant mot skogbunnen og danner et teppe av blomsterbladkonfetti. Livlige trær med grønne blader, så tettpakket at solskinnet knapt finner frem og rødbrune, gylne og bronsefargede tepper av høstløv som forlater trærne, klare for vinteren. Lerretstrykk i svart og hvitt, og sepiabrunt lager et dramatisk trykk til landskap som allerede er strålende, mens fargene og dybden i kunstverkene våre har slik en variasjon at det virkelig finnes noe for enhver smak. I Italia klenger trærne seg fast ved føttene av Dolomittene; i Skandinavia klenger de seg utrygt i klippeveggen. Skoglandskap har slik en stor variasjon i bildene sine; strålene på en elv om våren som elegant snor seg i solskinnet gjennom flora og faunaen, eller en buegang av forvridde trær som vever seg inn i hverandre skaper en mørk, illevarslende sti. Kanskje trekkes du mot de strålende snødekte skogene, høyt i liene, som skinner skarpt i vintersolen eller kanskje den fengslende gulfargen til ospeskoger mot en strålende blå himmel.. Skoger som strømmer med sitt særegne lys og fargene til en solnedgang eller soloppgang sørger for et fortryllende midtpunkt for ethvert hjem. Kanskje ser du etter kunst som viser hjemlandet ditt, hvor du bor eller minner deg om en fantastisk ferie, eller kanskje du bare ser etter et vakkert, gripende kunstverk i seg selv. Uansett hva du ser etter for å sette kronen på verket eller noe spesielt til å gjøre huset ditt et hjem, kan du finne det i vår samling av lerretstrykk og bilder.
Produktinformasjon