Trær

Siden sivilisasjonens begynnelse, er trær blitt forkynt som hellige og spesielle. For mange symboliserer de liv, vekst og kunnskap - 3 av menneskehetens grunnsteiner. Gitt hvordan træLes merrne har hjulpet og beskyttet jorden og dens innbyggere i millioner av år, ved å gi oss ly og næring om og om igjen, er det ikke rart at så mange menneske elsker og respekterer dem. Dersom du er enig i at disse grønne kjempene er en av naturens mest eksepsjonelle skapninger, kan du vise din kjærlighet for dem med et lerretsbilde fra vårt brede utvalg av trebilder.

Ta med deg skogen hjem

Hva er det du liker best ved trær? Er det måten bladene forandrer seg etter årstidene? Er det dyrelivet de huser? Er det måten de gløder når sollyset strømmer gjennom bladene deres? Uansett hvordan ditt begrep om trærnes skjønnhet er, har vi et bilde som passer for deg. De dagene er omme da du måtte se ut av vinduet ditt på det samme bedrøvelige landskapet om og om igjen. Våre lerretsbilder bringer et nytt og gledelig fokuspunkt inn i alle slags rom, og forvandler hjemmet ditt til et skogsparadis. Vårt brede utvalg omfatter hjemlige trær som furu og eik, i tillegg til utenlandske trær som bambus og palmer. Hvis du er bekymret for at grønt ikke vil passe inn i interiøret ditt, har vi fotografier i alle nyanser. Velg fra vårt utvalg med lilla solnedganger med palmer, flammende rød høstskoger eller blå skyskrapere som titter frem blant tretoppene. Vi har et tre for enhver stil.

Skap din drømmeatmosfære

Hva trenger rommet ditt? Enten du ønsker en liten, innrammet veggpryd eller et enormt lerret som vil fungere som midtpunkt, vil våre trebilder imøtekomme dine behov. Det er trær der ute som vil utfylle enhver ønsket stemning. Hvis du ønsker å lyse opp morgenene dine, hvorfor ikke velge et lerretsbilde av solstråler gjennom skogen for soverommet ditt? Hvis du ser etter et bilde for å matche mørkere farger, kan et svart-hvitt-bilde eller et bilde i sepiatoner kanskje vekke din interesse. Ønsker du å bringe naturen inn på det blendende hvite badet ditt? En strandbilde med palmer vil gjøre susen. Uansett hva slags atmosfære du ønsker å skape, vil du finne de ideelle lerretsbildene i vår samling.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.