Buddhaer

Nå for tiden lever vi stadig mer krevende og stressende liv. Vi lever i en verden der vi gjør mange ting på en gang, full av konstant stimuli og ting å gjøre. Dette gjør det lett å glLes meremme å være til stede i alle øyeblikk. Når du velger et bilde fra vårt flotte utvalg av lerretsbilder med Buddha-motiver, bringer du et ikon på oppmerksomt nærvær inn i rommet ditt. Bildet av Buddha er en fremstilling av fullstendig opplysning i en persons liv. Det er kjent at folk, enten de er buddhister eller mer nylig, folk fra alle kulturer og opphav, ofte vil fortape seg ved å stirre på bildet av Buddha for å skaffe seg et klarere syn av sitt indre jeg. Ved å bringe et av våre fire Buddha-malerier og lerretsbilder inn i rommet ditt, vil du dra nytten av freden og roen som disse bildene fremkaller.

Sjel og sinn

Synet av et Buddha-bilde, med øynene varsomt lukket og leppene formet i et rolig smil, vil gi deg vidunderlig inspirasjon til å fordype din egen utøvelse av indre fred. Å være fullt til stede i hvert øyeblikk og hver situasjon, er den beste måten å nyte livet til det fulleste, og et lerretsbilde med Buddha vil bringe deg til det øyeblikket her og nå. Det vil bli en påminnelse for deg om å ta et steg tilbake, sette ned tempoet og komme i kontakt med deg selv. Vi er vant til å ta vare på de funksjonelle sidene ved livet vårt: vi arbeider hardt, vi spiller hardt, vi tar så godt vare på kroppen vår som vi kan; men ofte glemmer vi en av de mest fundamentale delene av livet, nemlig å ta godt vare på sjelen og sinnet.

Finn din zen

Å ha et Buddha-bilde vil omforme ethvert rom til din egen personlige zen-sone, som lar deg meditere, reflektere og guide sjelen din og energien din til et rolig, fredfylt øyeblikk. Uansett hvor stressende livet ditt kan være, selv på de mest kaotiske dager, vil det å ha en av våre Buddha-bilder gi deg muligheten ti å fjerne deg selv fra verdens kompleksiteter, selv om det bare er for et øyeblikk, og lar deg knytte deg til sjelen og ditt sanne jeg på nytt. Buddha representerer visdom, positiv energi, indre kunnskap og ro. Energien som det å ha et lerretsbilde med Buddha vil bringe til å rom, vill garantert være nærende og beroligende for deg, og forvandler stemningen i rommet ditt gjør sinnet lettere hos dem som kommer inn i rommet.
Produktinformasjon
  • Viser 1-23 av 23 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.