Sport

Sport kan være spennende for både tilskuere og seere. Om du liker å se på kamp, så vil du også like å ha ditt eget lerretsmaleri av favorittsporten i aksjon. For de som liker å delta,Les mer hva er det som er en bedre påminnelse om din lidenskap enn lerretsbilder som fremstiller sporten du foretrekker. Nyt dine favorittutøvere fra BMX, Hockey, Fotball, Ski, Skateboard, og Snowboard der de hopper ut av lerretsfotoet og utfordrer deg og dine gjester til å hygge dere i ditt aktivitetsrom, stue, kontor, eller hvor som helst hvor det måtte passe med fine oppkvikkende sports-lerretsbilder som betyr noe for deg og for livet ditt.

Abstrakt og Drømmeaktig

Du kan henge opp lerretsbilder av en hockeyrink eller fotballbane for å huske hvor linjene er neste gang du ser en kamp! Ski-collager og fotballsspark med superkrefter venter på å komme på din vegg så la spillene begynne. Lerretsbilder med fargerike tegneseriefigurer gir deg lyst til å bare “leke deg” litt med en fotball, mens boksing, amerikansk fotball, og mer er gjengitt som lerretsbilder i vintage-stil. Big Air ser ut som en god plan når du har et sepia skissert trykk av en skater posisjonert midt i et hopp. Og ikke glem håndball, fremstilt i rødt og hvitt, og vindseiling med vanndråper like virkelige som om de kom fra kranen. En skygge skater plassert i den rette gangen kan gi gjestene en overraskelse i det de runder hjørnet.

Realistisk Dog Surrealistisk

Slående realistiske, våre lerretsbilder inkluderer fotografiske gjengivelser av iskalde fjell og snøbrettkjørere, California-stil surfere med rullebrett, og hopp så høye at de ikke ser ut som om de skal lande. Det finnes også turgåere sommerstid, fjellklatring, og mer. Heng langs fjellveggen ved fossefallene Brudesløret, eller se en syklist takle terrenget med en terrengsykkel en tidlig morgen. En flott måte å våkne opp på, ved å bli minnet på det du har gjort, og det du ønsker å gjøre. Mål blir til virkelighet når du motiverer deg selv ved å se kunstverk som påvirker deg og får deg til å øve, prøve, og aldri gi opp.
Produktinformasjon