Tog

Fra de puffende damplokomotivene fra en forgangen tid til den moderne, elegante designen til New Yorks undergrunnsbane, er det noe med bildet av skinnetransport som gjør det ytterst fLes merotogent og egnet for bilder. Bruk denne slags bilder i hjemmet ditt fra et utvalg av lerretsbilder for å gi det en følelse av klassisk design i tillegg til bevegelse. Serien med toglerreter inkluderer nesten alle tonekvaliteter og farger som man kan tenke seg, slik at et togmaleri eller et togfoto vil passe til hjemme ditt uansett hvilken fargesammensetning du allerede måtte ha. Disse bildene er ikke bare for togentusiaster!

Ingeniørkunst som kunst

Kunst fins i mange former og det er liten tvil om at godt konstruerte maskiner, slik som førsteklasses lokomotiver utgjør spennende bilder i seg selv. Når de fotograferes av en av verdens beste fotografer eller skildres av en dyktig maler, blir det virkelig liv i togene - nesten som om de springer ut av veggen i mange tilfeller. Ta en titt på all den dynamiske kraften og energien som er fanget opp i et lerretsbilde som Speeding Steam Engine, for eksempel. Eller kanskje du foretrekker sepiatonene i det nostalgiske Steam Locomotive som peker tilbake på togenes gullalder. Bildet som ganske enkelt kalles Locomotive fanger opp et tog i all sin tekniske prakt takket være at fokusert kun er på de bevegelige delene - stemplene, hjulene og drivakslene - der de driver toget over skinnene. Så er det den nesten industrielle dysterheten i lerretsbilder som Train Station Warschauer Strasse, Berlin med skinner, sovevogner, lysstolper og sidespor som skaper en helt annen stemning, både reflekterende og beroligende.

Fargerike bilder av tog

Malerier og bilder av tog kan være fulle av farger og livlige glimt av lyse toner. Ta Rua, et stilisert bilde av en trikk, som tilbyr vakre gulfarger og rødfarger, som et flott og fargerikt eksempel. Train in the Rain er en atmosfærisk avbildning av et kraftig, svart lokomotiv i mørket, men har de samme anstrøkene av lyserødt som virkelig gir det liv når det henges opp i hjemmet. Et annen flott alternativ med tog som er full av primærfarger er London Underground Sign, det ideelle valget for enhver som beundrer det britiske hovedstadens berømte undergrunnsnettverk.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider