Disney

Fra de eldste Mikke Mus- og Steamboat Willie-tegnefilmene til, mer nylig, Toy Story og Biler, har Disneys særegne varemerke som utstråler livsglede spredt seg over verden og lagt seg Les mergodt til rettet i hjertet av vår kollektive underbevissthet. Det er en hel generasjon som vet nøyaktig hva «til evigheten og forbi!» betyr, og millioner av barn i alle aldre verden rundt er vokst opp med Disneys bemerkelsesverdige historier. Begrepet «Disney-film» betyr nå mer enn bare en barnefortelling. Det betyr familie, samvær og lojalitet. Det betyr kjærlighet. Ta med deg disse historiene inn i hjemmet ditt med vårt utvalg av lerretsbilder med Disney-motiver.

Ole Brumm

Det er sannsynligvis ingen annen figur i verden som er så elsket som «Bjørnen med bare lite forstand». Ole Brumm ble skapt av A. A. Milne i 1926, men bildet vi har av ham i dag er hundre prosent Disney. Den første Ole Brumm-filmen, Ole Brumm og honningtreet, ble faktisk laget med Walt Disney fortsatt levde, og hans bemerkelsesverdige visjon og glede gjennomsyrer fortellingene. Bring hjem Hundremetersskogen og de sjarmerende beboerne, Kengu, Lille Ru, Tussi, Nasse Nøff og den vise gamle Ugla, for ikke å nevne Brumm selv og Kristoffer Robin, med et lerretsbilde fra oss.

Biler

Fart ... Jeg er fart, Hvem husker vel ikke de ordene, de første ordene som ble nevnt i filmen Biler? Hvem husker vel ikke å ha sett Lightning McQueen lære verdien av vennskap og lojalitet fra den nusselige Mater? Biler-fenomenet tok verden med storm, og dette er din mulighet til å glede barnet ditt ved å inkludere et bilde i rommets innredning.

Toy Story

Til evigheten og forbi! En hel generasjon, de fleste nå voksne, får en klump i halsen av disse berømte ordene fra Disneys Toy Story. Fortellingen om en gutt og lekene hans ble lansert i 1995, den første helaftens filmen fra det nå så kjente Pixar Studios, og fanget øyeblikkelig våre hjerter. Woody og vennene hans var så artige, så lojale, verden kunne ikke unngå å elske dem. Oppfølgerne til filmen har introdusert filmen til en helt ny generasjon som også har latt seg rive med like mye som den forrige generasjonen. Dekorer barnerommet med et lerretsbilde med Toy Story-motiv fra vår Disney-serie. Mens du først er i gang, så er det ingen regel som sier at det ikke er lov for foreldre å like Toy Story-plakater ... og dessuten, lerreter er kunst, ikke sant?

Disney-feer

Mens Peter Pans falske venn Tingeling kanskje er den mest berømte feen i Disneys panteon, er hun på ingen måte den eneste. Chloe, Fern, Glimmer og Iridessa hoppet ut av sølvskjermen og rett inn i publikums hjerter, og forble der. Gled barnet ditt ved å dekorere rommet med lerretsbilder av disse søte feene.

Klassikerne

I de nesten hundre årene Disney har eksistert, har de lagd et massivt antall filmer, mange av dem filmer av den typen som bare dukker opp en gang hvert tiår, kanskje. Jungelboken er basert på romanen med samme navn av Rudyard Kipling. Den hadde noen av de beste låtene som har vært i en animasjonsfilm noensinne. Den hadde også med Baloo, som sikkert kan klandres for mange maurrelaterte uhell opp gjennom årene, men er likevel elsket, og den forstandige Bagheera, som alltid var fornuftens stemme. 101 dalmatinere, som var basert på en roman av Dodie Smith, er en sjarmerende fortelling om dumdristighet og mot som har gledet barn og voksne i nesten seksti år, Pinocchio og Peter Pan er begge elskede figurer som har holdt ut i mange år. Det er også Dumbo, sirkuselefanten som kan fly, som har vist generasjoner av barn at de også er spesielle. Introduser disse figurene til barnet ditt, og lag deres tiår ved å dekorere rommet med lerretsbilder fra vår Disney-serie.

Eventyrets ånd

Fra Alice i Eventyrland til Aristokattene, fra Lady og Landstrykeren til Prinsessen og Frosken, er det en Disney-fortelling som alle barn kan sette pris på, en Disney-figur som alle barn kan elske. Bring den figuren inn i hjemmet med et lerretsbildet fra Photowalls Disney-samling.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider