Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–3 dager.

Biler over hele verden - Lerretsbilde - Barnerom

44

motiver

Disney – biler

Disney er uten tvil en av de mest elskede merkevarene i verden. Filmen Biler er den siste filmen som ble produsert av Pixar Animation Studios før det ble kjøpt av Walt Disney PicturesLes mer. De animerte figurene i Disneys Biler er elsket av både barn og et stort segment av den voksne befolkningen, og fins i alle former, farger, størrelser, modeller og viktigst av alt, personligheter. Hvert av lerretsbildene våre viser disse sære, elskelige bilene i alle sine ulike stemninger og med ulike holdninger. Det er klart at tusenvis av folk elsker figurene i Biler, siden den første Biler-filmen ble utrolig populær. Den vant to Oskar-nominasjoner og slo den tidligere rekorden for filmrelaterte varer til en Disney Pixar-film. Oppfølgeren, Biler 2 som ble lansert i 2013 var også ekstremt populær og Biler 3 skal ifølge planen lanseres i 2017. Gjennom våre produkter kan du når bringe dine favorittfigurer fra Biler til veggen din til å glede deg over med et lerretsbilde.

Velg din favorittbil

Biler-filmen har en fantastisk besetning av animerte figurer og det kan være vanskelig å velge din favoritt. Derfor fokuserer våre lerretsbilder på alle de beste figurene fra Biler og gir deg også alternativer som fokuserer på to eller flere figurer. Lynet McQueen er uten tvil filmens stjerne. McQueen er racerbil som elsker å kjøre ekstra fort. McQueen er vanligvis et favorittvalg på grunn av hans positive innstilling og flotte utseende. Bill er McQueens beste venn og er en rusten, pålitelig kranbil som rygger bakover svært ofte. Mens Bill ikke ser like polert ut som McQueen, er han definitivt en av de morsomste figurene i filmen og kunne lyst opp morgenene dine i lang tid hvis han var designet på et av våre bilder. Sally, den lyseblå Porschen er en annen flott figur i Biler som både er smart og søt. Andre figurer, slik som Luigi som driver den lokale dekksjappa; hans bestevenn Guido; den sjefete Sjanten og den tilbakelente Hilmar er alle herlige figurer som sikkert vil forvandle veggen din og få deg til å smile hver gang du ser på ditt nye lerretsbilde. Det er viktig å tenke på at det å ha en eller et par Biler-figurer på veggen din kan ha en dramatisk og positiv innvirkninger på humøret ditt. Mens noe sier at det å se på artige bilder hver dag ikke gjør noe forskjell for hvordan man føler seg, er det ikke til å nekte for at jo mer folk genuint ler av en vits eller et artig bilde, jo bedre vil du føle seg.

Veggen din trenger det perfekte bildet

Det er avgjørende at du velger det rette lerretsbildet eller maleriet av din favorittfigur fra Biler slik at rommet ditt både ser og føles riktig. Våre veggoppheng kan virkelig gjøre en forskjell for hvordan et bestemt rom ser ut og føles siden hvert lerretsbilde eller maleri som vi tilbyr forsøker å tilfredsstille en viss følelse eller stemning. For eksempel har vi lerretsbilder av McQueen og resten av Biler-familien som ser søte ut, sinte, inspirerte, ville, modige osv. Du kan se igjennom vårt omfattende utvalg av produkter og velge det som er perfekt for deg. Siden vi også tilbyr skreddersydde produkter, ønsker vi gjerne å tilpasse våre produkter for å skape et personlig miljø som passer deg perfekt. Ved å velge et bilde som er riktig for deg og plassere det på veggen din, kan det gjøre dagen din bedre hver gang du ser på det. Så sørg for at du ikke kaster bort tid og se gjennom vår vidunderlige samling av lerretsbilder av de animerte Biler-figurene i dag. La oss hjelpe deg med å finne det perfekte bildet!
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.