Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

Frosset - Glimrende Elsa - Lerretsbilde - Barnerom

23

motiver

Disney – prinsesse

For mange år siden ble Skjønnheten og udyret den første animerte filmen som ble nominert i kategorien Beste film ved Oscar-utdeling, mens før det, var en av de første animasjonsfilmenLes mere som noensinne ble laget Disneys Snøhvit. Historien om Disney-prinsessene, som mange avfeier som «barnefilmer», er historien om fremveksten av animasjon som en egen kunstform, som begynte med den aller første Disney-prinsessen, Snøhvit. Bring denne rikholdige og vakre historien inn i ditt barns liv med et lerretsbilde.

Se de gamle fortellingene bli levende igjen

Fra Skjønnheten og udyret og Askepott til Prinsessen og frosken, ble mange av de elskede prinsessefilmene fra Disney basert på gamle fortellinger før man ga dem en Disney-vri. De fleste av disse fortellingene bevarer det budskapet de opprinnelig hadde - Skjønnheten og udyrets budskap om vennlighet og å se lenger enn det ytre er like sant i Disney-versjonen som i originalen, for eksempel. Det samme gjelder Snøhvit og dyden av hardt arbeid og hjelpsomhet, og Jasmin fra Aladdin med sitt viktige budskap om ikke å være redd for å kjempe for seg selv. Bring Disney-prinsessene inn i ditt barns liv med et bilde fra en av disse fenomenale animasjonsfilmene.

Få en følelse av frihet

Fra Belle til Rapunsel og videre, var ikke Disneys prinsesser den slags damer som satt og ventet på at ting skulle skje. De dro ut og gjorde ting, fikk ting til å skje, og forandret verden på sin egen måte. Noen ganger fant de til og med kjærligheten på veien. Minn barnet ditt på at verden er i deres hender ved å dekorere rommet deres med lerretsbilder av disse bemerkelsesverdige kvinnene.

Dyrk en kjærlighet for skjønnhet

Verden trenger flere vakre ting. Hva kunne vel ikke være mer naturlig enn å omgi barnet ditt med skjønnhet hver dag? Hvis det er planen din, trenger du ikke å se mye lenger enn til Photowalls utvalg av bilder med Disney-prinsesser. De elskelige Disney-prinsessene blir levende mot det utsøkte bakteppet designet for Disney-filmene, som bringer skjønnhet og en følelse av det eksotiske til alle barns rom.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.