Star Wars

Fans av Star Wars-serien kan nå la seg transporteres til en tid for lenge siden, i en galakse langt, langt borte, når du dekorerer hjemmet ditt fra vårt enorme utvalg av veggkunst fraLes mer denne episke sagaen. Enten du heller mot den lyse siden, eller allerede omfavner den mørke siden, vil det være minst ett lerretsbilde som vil fange din inklinasjon. Vi har figurportretter i lerretsbilder av alle favorittheltene og favorittskurkene dine fra Star Wars-universet. Darth Wader, med sin svarte kappe bølgende, holder en rød lyssabel mens den andre hånden utøver den mørke Kraften for å knuse fiendene. Enten du foretrekker bilder i livfulle farger eller trekkes mot stillbilder, kan du henge denne Dark Lord på veggen din, hvis du tør.

Luke Skywalker

Luke Skywalker, en verden unna sine dager som gårdsgutt, står med en plasmablaster, klar til å stille opp mot Det onde imperiet. I et annet dramatisk bilde, trener han med lyssabelen sin, og lærer å bruke Kraften under jedimester Yodas oppsikt. Et nærportrett i grafitt viser en ung helts tankefulle ansikt, og et stillbilde fra Et nytt håp viser ham i cockpiten til sin X-Wing Starfighter under hans kulminerende kamp mot Dødsstjernen.

Anakin Skywalker

Gjenopplev heltedådene til Anakin Skywalker før ga etter for fristelsen fra Den mørke siden. Anakin var en gang spådd å skulle bli Jedien Utvalgt og bringe balanse til Kraften, og er med på våre lerretsbilder i de ulike periodene i livet sitt. Først som en ung slavegutt på Tatooine, deretter som en Jedi under opplæring, som spilt av Hayden Christensen, før han overga seg til den mørke veien som til slutt ville gjøre ham til Darth Vader.

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi dukker opp i vår samling som en ung jediridder spilt av Ewan McGregor og som Alec Guiness’ eldre mester som konfronterer sin tidligere lærling, Darth Vader. Veggkunsten med Obi-Wan inkluderer en nærportrett i grafitt og et bilde av jedimesteren i dype farger der han hopper over lava på planeten Mustafar. Et annet bilde viser jedilegenden Kenobi holde en glødende blå lyssabel, klar til kamp. Også inkludert i vår figurportretter er den onde keiser Palpatine som truer sine fiender, med en mørk hette som skjuler det herjede ansiktet hans når han skriker av sinne på et nærbilde av grafitt. Hans forskrekkelige ansikt er også tilgjengelig som et stillbilde fra filmene. Et bilde i vår samling fremstiller ham der han bruker et lynstøt fra den dødelige Kraften.

Prinsesse Amidala

Den vakre prinsesse Amidala fins i vår samling av lerretsbilder i alle hennes ulike aspekter. Hun kan pryde veggen din i full kongelig sminke som Dronningen av Naboo, som en livlig kriger med en blaster i hånd, eller som den ettertenksomme og modige Padmé i et utvalg av nærbilder i grafitt.

Prinsesse Leia

Portretter av den tapre prinsesse Leia inkluderer lerretsbilder med henne kledd i de ikoniske hvite kappene sine; med bølgende hår og skogsdrakt mens hun var hos Ewokene; i tillegg til bilder av henne kledd i avslørende slavedrakt mens hun var fange hos Jabba the Hutt. Flere bilder av henne viser henne holde en plasmablaster uten frykt.

Stjerneskip

De ulike stjerneskipene i Star Wars-universet er også en del av vår samling. Vi har malerier og lerretsbilder av the Death Star, the Millennium Falcon, Republikkens kampskip, X-Wing Starfighters, Dronning Amidalas kongelige stjerneskip, Droid Starfighters, og Clone Starfighters. Denne samlingen av veggkunst inkluderer også bilder av fremmede landskap i Star Wars-universet; slik som undervannsbyen Gunga, den sumpete planeten Dragobah, ørkenplaneten Tatooine eller den urbane Coruscant. Et bilde av masser av talløse rekker av klonesoldater fanger opp rekkevidden av Imperiets makt. Det fins flere reproduksjoner av plakater fra filmens opprinnelige utgivelse, noe som vil bringe langvarige fans tilbake til den første gangen filmene ble vist på lerretet. Stillbilder fra filmene fryser viktige øyeblikk i filmserien, slik som da Darth Vader stod over kroppen til en fallen opprører med en tropp av Stormtropper bak seg; R2-D2 og C3PO som vandrer fortapt rundt på Tatooine; den unge Anakin Skywalker i sitt podrace; og Luke, Leia og droidene på sin medisinske fregatt som ser Millennium Falcon fly av gårde inn i rommet. Kun fantasien din vil sette grenser for hva du kan gjøre med disse slående bildene; fra soverommet til TV-stuen, hjemmekinoen eller et fangalleri. Måtte Kraften være med deg når du velger.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider