Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

Alle artikler
Garbo & Friends med leken tapetkolleksjon for barn

Garbo & Friends med leken tapetkolleksjon for barn

Garbo & Friends har designet kvalitetsprodukter for barnefamilier siden 2011. I tapetkolleksjonen Tiny Heroes er de klassiske motivene Mares, Fauna og Bows bearbeidet til tapetformat for å gi hjemmet en varm og lun atmosfære.Mønstrene i kolleksjonen er inspirert av naturen og dyrelivet, og alle illustrasjonene har sin egen historie.– Designprosessen starter med at jeg grubler og funderer, noe som kan pågå i flere uker før jeg får samlet opplevelser og inspirasjon til et enhetlig konsept. Ofte skriver jeg dessuten en historie som så blir utgangspunktet for mønsteret og det som til slutt kommuniseres visuelt, forteller Susann Karlsson Nemirovsky, grunnlegger av – og designer i – Garbo & Friends.Det var under en spasertur i skogen i Småland at fargene fra rogn og løv kombinert med skogens dyr inspirerte henne til å utvikle mønsteret Fauna. Motivet Mares er en hyllest til havet og beskriver det første møtet med livet i oseanet og alle de friske fargene og fantastiske skapningene som lever der. Barns livlige fantasi og glede er utgangspunkt for det tredje mønsteret, Bows, med festlige sløyfer i duse farger. Funksjon og bærekraft har vært viktige prinsipper i samarbeidet, to krav Tiny Heroes-kolleksjonen innfrir med en tidløs design som passer inn i alle hjem. Det som er klassisk og tidløst vil naturlig nok vare lenge, og derfor har man vært opptatt av kvalitet, materialvalg og rolige farger.– Garbo & Friends var et naturlig valg da Photowall skulle lansere en ny barnekolleksjon. De brenner like mye for design og kvalitet som vi gjør. Målgruppen for Tiny Heroes er først og fremst barnefamilier over hele verden, men tapetene gjør seg også godt på entreveggen i en byleilighet eller i et sommerhus på landet, sier Amber Johnson, produkt - og designansvarlig hos Photowall.Tiny Heroes fås eksklusivt hos Photowall og består av tre mønster i ulike fargevarianter. Motivene kan bestilles som måltilpasset tapet for 325 kroner per kvadratmeter.Presserom Høyoppløste pressebilder - Garbo & Friends - Tiny HeroesPresserom - Se alle tidligere pressemeldinger Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldingerFor intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302. Photowall - Wall Decor by Passionate PeopleVi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.

Mønster med inspirasjon fra hverdagens glemte skatter

Mønster med inspirasjon fra hverdagens glemte skatter

– Samarbeidet med Lemon var svært vellykket i fjor, og det føltes naturlig å videreføre det med nye mønster i år. Designgruppen har en utrolig sans for form og farge. Det gir tapetene deres et harmonisk uttrykk som vi liker godt, sier Amber Johnson, produkt- og designansvarlig hos Photowall.Det sørafrikanske designstudioet henter mye av inspirasjonen sin fra små detaljer i hverdagen som de fleste kanskje ikke engang legger merke til. Den nye tapetkolleksjonen Haphazard Places inneholder både fjellandskap i duse farger, abstrakte mønster og geometriske former i svart og hvitt. Da Lemon skapte kolleksjonen, brukte de en tilfeldig prosess der de fant inspirasjon i alt fra en papirbit på bakken til en graffititekst i Johannesburg sentrum. Denne inspirasjonen ble brutt ned til moderne grafiske mønster som passer godt i alle hjem uansett stil.– Vi er interessert i samspillet mellom det grafiske språket og eksisterende miljøer. Hvis du er oppmerksom og aktivt leter etter inspirasjon rundt deg, kan du gjøre noen fantastiske oppdagelser, forklarer Kevin Frankental, en av Lemons grunnleggere.I tapetkolleksjonen er det også mulig å se innflytelsen fra den afrikanske bakgrunnen i tapeter med et mykere og mer nedtonet uttrykk. Den afrikanske naturen med fjellsilhuetter og vaiende palmeblader samt afrikanske mønster har vært utgangspunktet for deler av kolleksjonen.– Vi har hentet inspirasjon til Tribe fra abstrakt 90-tallskunst og retromøbler, men den viktigste inspirasjonskilden var vakre afrikanske mønster. Vår beste design oppstår i møtet mellom tilfeldige inspirerende øyeblikk og en søken etter skjønnhet i hverdagen, forteller Kevin Frankental.Kolleksjonen Haphazard Places har 13 håndplukkede motiver, alle i ulike fargekombinasjoner. Motivene finnes hos Photowall og bestilles som måltilpassede fototapeter til 296 kroner per kvadratmeter.Presserom Høyoppløste pressebilder -  Lemon - Haphazard PlacesPresserom - Se alle tidligere pressemeldinger Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldingerFor intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302. Photowall - Wall Art by Passionate PeopleVi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.

Nye motiver fra Nadja Wedin hos Photowall

Nye motiver fra Nadja Wedin hos Photowall

Nadja Wedin er mest kendt for sine farvestrålende tekstiler, bakker og puder. I 2014 tog Photowall kontakt til Nadja Wedin, og det blev startskuddet til deres første designsamarbejde.– Det, der er sjovt ved mit og Photowalls samarbejde, er, at mine tapeter får et helt andet udtryk på en væg, end hvis man ser det på en pude eller en bakke, fortæller Nadja Wedin.Nadja Wedins kunstfærdige tapetmotiver for 2017 er i sandhed små kunstværker i sig selv. Blandt andet består de af farvestrålende undulater, sommerfugle og smukke naturmønstre i farverige miljøer, som skitseres og males med akvareller.– Mønstret Purple Vein var fra starten en skitse, som jeg godt kunne lide og scannede ind. Det blev siden et af de første mønstre, som vi bestemte os for at tage med i årets kollektion, fortæller Nadja Wedin.Nadja forklarer, at med Lovebirds ville hun skabe et mønster, som holdt sig inden for en relativt begrænset farveskala, men som alligevel føltes levende.– Fuglene i mønstret Lovebirds danner næsten et hjerte tilsammen. Det var min datter, der så det, og så fik jeg idéen. Jeg har en særlig forkærlighed for undulater, så derfor valgte jeg at bruge disse fugle endnu engang.Det tredje mønster Blues opstod faktisk fra en lille kreativ krise, hvor Nadja lod pennene hvile for i stedet at bruge akvareller.– Det var virkelig en udfordring, fordi akvareller ikke kan kontrolleres på samme måde som tuschpenne. Tilfældigheder og lidt held kan spille en ret stor rolle i, hvordan slutresultatet bliver, i hvert fald for mig, som er mere vant til at tegne. Så man skal aldrig undervurdere kriserne i livet, afslutter Nadja Wedin.

Håndmalt og digitalt forenes i en unik tapetkolleksjon

Håndmalt og digitalt forenes i en unik tapetkolleksjon

- Jeg har lenge vært fascinert av håndens avtrykk og dens kapasitet og egenskap til å skape ting. Der det digitale ofte relateres til teknikk, knyttes håndens uttrykk snarere til kroppen, sinnet og naturen. Manuscript er en visuell og estetisk kolleksjon som bidrar til å skape et personlig rom ved å utforske relasjonen mellom disse ulike uttrykkene, forteller Andreas Engesvik.I samarbeidet mellom Photowall og Andreas Engesvik forenes tradisjonelle og digitale teknikker, der hvert mønster først males for hånd av Andreas og deretter trykkes digitalt i Photowalls studio i Stockholm. Tapetets håndmalte mønster skaper liv og bevegelse, noe som igjen gir kolleksjonen en interessant dynamikk.Ideen til Photowall ble til i 2006 da grunnleggerne og brødrene Charlie og Niklas Johanssonbestemte seg for å teste noe helt nytt ved å skape skreddersydde digitale fototapeter. Tidligere hadde de to brødrene bare funnet tradisjonelle fototapetmotiver og vanlige tapeter med standardmål. Photowall har helt fra starten av samarbeidet med nye designere, velkjente varemerker og illustratører for å skape inspirerende og annerledes veggdesign og tapeter. For å ta neste skritt mot å bli et mer etablert designvaremerke, var samarbeidet med Andreas Engesvik et selvsagt valg for Photowall.- Siden starten har vi hatt et hjerte for farge og form, og vi vil at design skal være tilgjengelig for alle – derfor har våre designsamarbeid alltid vært i fokus. Det er kjempemorsomt at Andreas vil skape tapetmønstre med oss. Med Andreas' forståelse for form og vår følelse for tapet tror vi på et svært vellykket samarbeid. Fordi vi trykker på bestilling og har vår egen produksjon lokalt, kan vi kvalitetssikre produktene våre på en annen måte enn om man har produksjonen sin utenlands. Vi tilbyr dermed høy kvalitet i alle ledd til et globalt marked, forteller Niklas Johansson, en av Photowalls grunnleggere.Kolleksjonen Manuscript fås eksklusivt hos Photowall og kan bestilles som måltilpasset tapet for 296 kroner per kvadratmeter. Interiørbildene er stylet av AnnaLeena Leino og fotografert av Kristofer Johnsson.Presserom Høyoppløste pressebilder - Andreas Engesvik - ManusciptPresserom - Se alle tidligere pressemeldinger Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldingerFor intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302. Photowall - Wall Decor by Passionate PeopleVi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.

Photowall – 10 years in style

Photowall – 10 years in style

Hver dag ser vi mange unike stiler. I hjemmene vi bor i, på klærne vi har på oss og fra stedene vi besøker. I Photowalls jubileumskolleksjon hylles den personlige stilen og viljen til å gå sin egen vei. Det er en tapetkolleksjon der alt er mulig, det er klassikerne Sunbeam Through Trees, Bright Brooklyn Bridge og World Map Detailed i en helt ny tapping.– Et fototapet kan av mange oppleves som fantasiløst og litt umoderne, og det skremmer kanskje noen fra å velge det. Med vår jubileumskolleksjon vil vi vise våre klassikere på en ny måte og gi dem nytt liv. Vise at et fototapet kanskje nettopp er din stil, at med litt fantasi og et tapet finnes det ingen grenser. Det gjelder bare å våge, sier Nora Felin, markedssjef i Photowall.I jubileumskolleksjonen inngår også et nytt motiv utviklet av illustratøren Cecilia Carlstedt. Motivet Cosmic Abstraction med rosa subtile himmelhvelv og grønne og grå planeter symboliserer fremtiden.– Da vi i 2006 fortalte at vi ville tilby et tradisjonelt produkt som tapet fast på nettet, var det mange som hevet øyenbrynene, men jeg og broren min Charlie stod på vårt. Vi ville utfordre det som allerede fantes, og gjøre det på en ny måte. Helt digitalt. Det ønsker vi fortsatt i dag, og det synes jeg at Cecilias motiv gjør – utfordrer. Det tar plass, er personlig og nytenkende, noe vi synes symboliserer fremtiden og alle mulighetene den digitale teknologien gir, forteller Niklas Johansson, grunnlegger og viseadministrerende direktør i Photowall.De fire motivene i jubileumskolleksjonen fås eksklusivt hos Photowall og kan bestilles som måltilpasset fototapet. Sunbeam Through Trees, Bright Brooklyn Bridge og World Map Detailed koster 269 NOK per kvadratmeter, og Cecilia Carlstedts motiv Cosmic Abstraction koster 290 NOK per kvadratmeter.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.