Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

Nyheter

  Intervju med mønsterdesigneren Lena Holtzberg

  Vi kan med glede presentere et nytt designsamarbeid med den svenske tekstilkunstneren Lena Holtzberg. Lena har vært aktiv som mønsterdesigner i over 20 år. Hun har blant annet jobbet for H&M, tegnet på oppdrag fra flere svenske tapet- og tekstilfirmaer, som Höie of Scandinavia og Åhlens. I tillegg, har hun også vært aktiv i England og Italia.Tapetkolleksjonen «Joyous Creations», er hennes første tapetkolleksjon for Photowall og er en hyllest til naturen, hvor blomster og naturens prakt står i fokus.
  Tapet: Cheetah Reveries - cognac and turqouise

  Beckmans og mønsterdesign

  Interessen for å tegne er noe Lena Holtzberg har hatt siden barndommen. At tegningen skulle bli en del av yrket hennes, har vært åpenbart helt fra start. Under utdannelsen på Beckmans Designhögskola, ble hun fascinert av mønsterdesign. Etter avsluttet eksamen i 1997, fikk hun umiddelbart jobb som designer ved H&Ms daværende postordreavdeling, Rowells.

  Siden har hun laget mønstre for flere store svenske tekstil- og tapetprodusenter og jobbet for designstudioer i England og Italia. I dag frilanser hun under sitt eget merke, Chiconique. I samarbeid med Photowall, har Lena designet en tapetkolleksjon som hyller naturens skjønnhet og mangfold.

  Tapet: Resting Tigress - Denim and Beet

  «Joyous Creations»  en hyllest til naturen

  Naturen har alltid vært Lena Holtzbergs største inspirasjonskilde, noe som reflekteres i både fargevalgene og de organiske mønstrene hennes.

  Jeg fascineres og forundres over det uendelige biologiske mangfoldet som eksisterer på planeten vår, og hvor intrikate og fantasifullt formede planter og dyr som finnes. Jo flere usannsynlige, nesten uvirkelig spesialtilpassede arter jeg treffer på, desto vanskeligere har jeg for å tro på den Darwinistiske tilfeldighetsteorien. Naturen er, i mine øyne, umulig å ikke bli inspirert av!

  Lena Holtzberg beskriver arbeidsmåten sin som organisk, omsorgsfull og ukomplisert.
  Den kreative prosessen begynner med at hun finner et inspirerende bilde av et dyr eller et vakkert insekt. Bildet blir mønstrets utgangspunkt. Deretter, velger hun ut blomster og blader som har interessante former, farger og mønstre. Og så begynner hun å tegne, uten å planlegge eller tenke for mye.

  Originalene mine vokser frem organisk, og det eneste målet mitt er å skape noe lystbetont med flora og fauna i sentrum som kan bli til glede for andre.
  Cockatoo Paradise -Honey and Silver

  Tapetkolleksjonen «Joyous Creations» består av fem håndtegnede, harmoniske mønstre: Cockatoo Paradise, Resting Tigress, The Iguana Dream, Cheetah Reveries og Butterfly Poetry, som skaper en herlig, hjemmekoselig følelse — uansett rom.

  Du kan kanskje like følgende historier


  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.