By Passionate People

Vi tror at veggene i et rom kan påvirke hvordan vi har det! Hos oss finner du tapeter og bilder som passer akkurat deg. Med engasjement og omtanke hjelper vi deg med å sette ditt eget preg på hjemmet, slik at det speiler nettopp din personlighet.

Vår historie

Ideen til Photowall ble utviklet i 2006 av brødrene Niklas og Charlie Johansson som syntes utvalget av personlig veggkunst var for lite. Utstyrt med en teknisk bakgrunn og en stor interesse for design bestemte de seg for å prøve noe nytt: å trykke tapeter digitalt. Uten noen trykketeknisk erfaring kjøpte brødrene sin aller første trykkpresse i 2006 – og Photowall var født. En bedrift med fokus på kvalitet, kreativ design og skreddersydde produkter. I dag er Photowall et veletablert selskap med kontorer og egen tapetproduksjon i Stockholm. Men akkurat som i begynnelsen er det fortsatt lysten til å skape og stadig prøve ut nye ideer som driver oss.

Kreativitet og design for deg

Kundene våre dekorerer med tapeter eller bilder de liker, og som uttrykker deres personlige stil. Vi leter alltid etter nye designere, velkjente varemerker og spennende illustratører for å kunne tilby inspirerende veggdesign. Vi vil at kundene våre skal finne motiver og mønster som passer akkurat dem, og at de skal kunne utfolde seg kreativt over hele veggen.

Vi elsker innovasjon

Vi ser veggen som et stort, blankt lerret hvor kundene våre kan være kreative med form og farge. Med digital trykketeknikk kan vi skape nesten hva som helst, uansett om det er et fotografi kunden selv har tatt, et tapetmotiv som strekker seg over hele veggen, eller et bilde. Å være et heldigitalt selskap gjør også at vi kan trykke bestillingen med det samme, måltiplasset og unikt, bare for deg.

Made in Sweden, with love

På vårt kreative hovedkontor i Stockholm har vi både kontorer og tapetproduksjon, og produktene våre er alltid produsert med største nøyaktighet. Vi holder produksjonen nær oss for at vi skal kunne garantere produktenes kvalitet og vite at alle som jobber med produksjonen, trives og har det godt.

Vi håper du er like glad i miljøet som vi er. Vil du lese mer om hva vi gjør for å redusere belastningen på miljøet, kan du ta en titt på vår miljøpolicy.

Hjemmet forteller historien om hvem man er eller hvem man vil være. Det gjenspeiler den som bor der, hva man liker og hvordan man vil bli oppfattet. Det er en trygg havn, stedet hvor man lever den største delen av livet sitt. Vi tror at veggene i et rom kan påvirke hvordan vi har det. Derfor ser vi det som vår oppgave å hjelpe mennesker å fylle rommet med mer enn malte flater. Hos oss finner du noe som passer akkurat deg. Og hvis ikke lager vi det til deg. Med engasjement, omtanke og glimt i øyet hjelper vi deg med å sette ditt eget preg på hjemmet, slik at det speiler nettopp din personlighet. Det spiller ingen rolle hvem du er, og hva du liker. Vi tror nemlig livet blir morsommere om man er mer personlig.