Edouard Manet

Det kan være en fordel å ha en klar og distinkt dekorasjonsstil i interiøret. Photowalls utvalg av Edouard Manet-plakater kan være det ideelle verktøyet for å etablere denne. Han var Les meren kjent fransk maler på 1800-tallet, som utmerket seg med å være en pioner for moderne kunst. Manet hadde en evne til å forenkle detaljer og bruke løse penselstrøk i bildene sine, noe som gjorde dem veldig tiltalende og attraktive. Mens de fleste av hans kunstverk er sentrert om kaféscener som skildret livsstilen i de øvre samfunnslagene, avbilder Edouard Manet-plakater også mye av hans arv. Manet skapte mange malerier i løpet av sin karriere, og mestret fargebruken glimrende, det gjør disse motivene til et fantastisk allsidig middel til å forskjønne et rom. Manet-plakater vil passe til alle boliger, bedrifts- og rekreasjonslokaler med sin unike design, nydelige fargevalg og fascinerende temaer.

Hovedfiguren i Manet-plakater

I motsetning til noen av hans samtidige, vokste denne kunstneren opp i en velstående familie i Paris, hvor han ble født 23. januar 1832. Faren ville at Edouard skulle bli advokat, men gutten viste ingen interesse for loven og ville bare bli kunstner! Da han fylte atten år, begynte Manet å studere kunst med undervisning av maleren Thomas Couture. I løpet av de neste årene reiste han også til Firenze, Roma, Nederland og Tyskland for å studere klassiske kunstverk, som hadde en enorm innflytelse på hans stil, det vil du se på disse plakatene. Hans virkelige karriere som maler startet i realistisk stil. Han ønsket å bli akseptert av Salongen, som var den offisielle kunstutstillingen i Frankrike, så han sendte inn "The Absinthe Drinker" og senere "The Luncheon on the Grass", selv om de ble avvist. Disse maleriene var veldig forskjellige fra hva de konservative kritikerne av Salongen forventet av kunstnere, de var ikke storslagne scener av historisk betydning, men hverdagssituasjoner med vanlige mennesker, som du vil se i noen av Manet-plakatene

Unik stil

Manet hentet inspirasjonen fra gatene i Paris, hvor han malte tiggere, sangere, kjøpmenn og andre vanlige mennesker. Ved å bruke dristige farger og brede penselstrøk, overrasket han mange med denne nye stilen. Da Edouard ble venn med mange nye kunstnere som ble kalt impresjonister, som Claude Monet og Edgar Degas, begynte han å male utendørs og eksperimentere med lys og forskjellige farger. Disse kritiske faktorene er veldig synlige i vårt utvalg av Manet-plakater. På 1870-tallet begynte Manets malerier endelig å få kritisk anerkjennelse, han fikk flere malerier akseptert av Salongen, og mottok til og med en medalje derfra i 1881. I dag regnes han som en av de store franske kunstnerne. Du kan bruke Manet-plakater som viser hvordan denne kunstneren til slutt bygde bro mellom realismen og impresjonismen, og banet vei for en ny kunststil. Noen kunsthistorikere anser til og med Manet for å være en av grunnleggerne av moderne kunst!

Plakater med de mest kjente bildene av Edouard Manet

Enten du ønsker å dekorere hjemmet, kontoret eller andre steder, kan du ikke bomme med et bilder som Bar at Folies-Bergere av Edouard Manet. Denne Manet-plakaten regnes for å være det siste av hans store malerier, ettersom dette spesielle temaet fremhever hans tilbøyelighet til realisme på grunn av de intrikate detaljene i hele scenen. En annen slående Manet-plakat er portrettet Berthe Morisot. Dette nydelige og spennende bildet skildrer Berthe Morisot, en samtidig malerinne med Manet. Morisot ble kjent med Manet i 1868 og poserte for mange av hans andre malerier. Denne typen Manet-plakater kan heve rommet ditt til et helt nytt nivå av raffinement.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider