Gustav Klimt

Å ha en av verdens mest berømte kunstnere som midtpunkt i interiøret ditt, kan forbedre stilen og omdømmet ditt mangedoblet. Gå inn i kunstverdenen med Photowalls utvalg av Klimt-plakLes merater av høy kvalitet. Enten du vil vise dem i bolig-, rekreasjons- eller bedriftsinteriør, vil de fortrylle alle som ser dem. Klimt-plakater inkluderer malerier fra hans "gyldne periode", som er symbolsk siden han var sønn av en gullgravør. Hans arbeid var ofte symbolsk og med innflytelse fra Egypt og Byzantium-perioden. Selv om hans originale verk går for millioner på auksjoner, kan du nå glede deg over Klimts kreasjoner til en overkommelig pris, med plakater fra Photowall!

Ryktet går forut for Gustav Klimt-plakater

Klimt var østerriksk symbolistmaler, og en av de mest fremtredende medlemmene av Wiener-Secession-bevegelsen, den formelle begynnelsen på moderne kunst i Østerrike, en nasjon som den gang var kjent for sine svært konservative tradisjoner. Selv om han opprinnelig var kjent for å male landskap og natur, ble han etter hvert mer kjent for å male personer eller fortolkninger av dem, med en spesiell interesse for kvinnekroppen. Du kan se dette i plakater som Blood of Fish - Gustav Klimt. Selv om disse bildene på den tiden ble ansett som kontroversielle og preget av en åpenhjertig erotikk, ble de også sett som en virkelig forskjell i kunst- og designverdenen, spesielt i hans hjemlige Østerrike. Klimt-plakater er ikke bare stilige, men har også en virkelig historisk verdi, og kan dermed gi dypere mening og sammenheng til interiøret.

Kunstneren selv

Klimt prøvde å holde privalivet sitt så skjult som mulig, han foretrakk å være kjent for sitt arbeid og ikke sine personlige forhold. Han ble født i 1862 i Baumgarten, Østerrike, ikke langt fra Wien. Som 14-åring hadde han meldt seg inn på Wiens School of Applied Arts hvor han studerte en rekke fag, inkludert freskomaleri og mosaikk. Noen av disse påvirkningene kan fremdeles sees i hans arbeid, for eksempel plakaten med tittelen Death and Life - Gustav Klimt, som en mosaikk i seg selv. Gustav var en iherdig student og tilbrakte timer i Wiens museer for å granske antikke vaser og andre skatter. Det bidro også til at han ble påvirket av japansk kunst, som du kan se i bilder som Beethoven Frieze - Gustav Klimt. Denne spesifikke plakaten kan kategoriseres som nesten kjødelig, men du kan ikke benekte dens utrolige skjønnhet og stil. Ethvert hjem, kontor eller annet lokale vil ha fordel av en Gustav Klimt-plakat.

Flere prøver av Gustav Klimt-plakater

Som nevnt er Klimts verk høyt skattet i kunstverdenen, for eksempel et av hans mest kjente bilder, Adele Bloch-Bauer I. Dette kvinneportrettet ble solgt for 135 millioner $ i 2006, og var den gang det det dyreste maleriet som noensinne var solgt! Nå kan du ha dette bildet i interiøret ditt, i form av en plakat, som definitivt vil gjøre deg til samtaleemne. Det mest berømte av alle Klimts malerier, og det sentrale bildet i Wiener-Secession-bevegelsen, er "The Kiss". Denne plakaten skildrer to elskende omfavnet i utkanten av en blomstereng. Maleriet begeistret kunstkritikerne da det først ble presentert i 1908, og Österreichische Galerie Belvedere kjøpte det umiddelbart, til tross for at det var uferdig. Disse sterke bildene kan prege ditt eget hjem når du anskaffer Gustav Klimt-plakater.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider