Gustave Doré

Hvis du er en beundrer av klassisk kunst, men samtidig liker filmer og tegneserier, er Photowalls samling av lekre og høykvalitets Gustave Dore-plakater akkurat det du trenger. Dore bLes merlir hyllet som den mest suksessrike illustratøren gjennom tidene, ettersom han praktisk talt er ansvarlig for hvordan vi ser mange skikkelser fra kultur- og litteraturhistorien. Hans illustrasjoner av kjente og kjære fabler dominerer fortsatt, som for eksempel hans skildring av Puss in Boots, som vi ser også i dag som den frekke og kloke katten, akkurat som han tegnet den. Våre Gustave Dore-plakater kan definitivt gi et streif av raffinement til hvilket som helst rom, ettersom disse motivene for det meste er i svart og hvitt, og stammer fra hans foretrukne medier som tresnitt og graveringer. Videre skaper disse kunstverkene en verdensfjern atmosfære og gir rikelig med materiale for selvrefleksjon, noe som er kraftig, stilig og unikt. Gå opp et trinn med Gustave Dore-plakater i hjemmet, på kontoret eller på et rekreasjonsrom!

Rask biografi for Gustave Dore-plakater

Denne store kunstneren var fra Elsass, han ble født i Strasbourg nær Rhinen den 6. januar 1832. Mens han var på tur til Paris i en alder av femten år, ble Gustave imponert over verkstedet til Auber og Philipon, veletablerte utgivere av karikaturer og tegneserier på den tiden. Gutten tegnet sine egne versjoner av verkstedets arbeid, presenterte dem for forlaget, og oppnådde en treårs kontrakt for å arbeide i Paris. Slik begynte hans stort sett selvlærte karriere som illustratør, en fascinerende anekdote å dele når noen utvilsomt vil beundre dine Gustave Dore-plakater. Dramatiske illustrasjoner av Bibelen og litterære giganter som Balzac, Cervantes, Dante og Milton skapte Dores ry. Han hadde et spesiel talent for å illustrere natur og eventyr. Du kan se dette i bilder som Lion and the Mouse - Gustave Dore, en fantastisk gjengitt Gustave Dore-plakat som du kan plassere praktisk talt hvor som helst, og den vil fungere utmerket som midtpunktet i interiøret ditt.

Krav på berømmelse

Som allerede nevnt, gjorde Dores illustrasjoner av Bibelen ham veldig kjent og etterspurt. Tegningene hans i det som en gang var den nye illustrerte engelske bibelen, og som ble oversatt til 22 språk, innbrakte mange flere bestillinger. Dette var også første gang denne kunstformen fra en religiøs kunstner ikke ble fremstilt for en kirke eller en katedral, men for folks hjem. I hovedsak representerer Gustave Dore-plakater denne franske gamle mesterens evne til åpne den visuelle porten til det de så som "hellige steder" for vanlige mennesker. Det religiøse aspektet i Gustave Dore-plakater er veldig sterkt, men ikke overveldende. Ikke desto mindre spiller det en avgjørende rolle for å etablere stor visuell tyngde og virkning. Christmas Eve - Gustave Dore, er en guddommelig Dore-plakat med hint av farger, noe som gjør den varmere og mer og tiltalende. Denne spesielle Gustave Dore-plakaten kan også brukes i et barne- eller tenårings rom.

Varige inntrykk med Gustave Dore-plakater

Bortsett fra bibelillustrasjonene, skapte han bisarre skildringer av mytiske skapninger, monstre, skjeletter og mystiske skikkelser. Tegningene er mesterlig laget, dybdevirkningen og lysrepresentasjonen er uklanderlige, som du kan se i Gustave Dore-plakaten med tittelen Esaias Syn - Gustave Dore. Du kan vise dette fantastiske motivet i ethvert hjem eller på arbeidsplassen. og se hvordan det øyeblikkelig løfter rommet til nye høyder. Dores arbeid hadde en avgjørende innflytelse på den surrealistiske maleren Salvador Dalí, som også orienterte sine grafiske trykk mot de store temaene i verdenslitteraturen. Til og med noe tilsynelatende enkelt som Gustave Dore-plakaten - Ogre in the Forest har noe spesielt ved seg, som skaper en dramatisk scene og dermed bidrar til en uforglemmelig atmosfære i interiøret.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider