Henri de Toulouse Lautrec

Når det gjelder å gjøre interiøret ditt spesielt, kan ingenting transformere utseendet som det å ha et flott tema. Photowall har dette i form av vår utsøkte samling av Henri de ToulouLes merse Lautrec-plakater. Du kan nå fritt udødeliggjøre klassikerne hans med nydelige farger og attraktive scener. Ethvert rom vil definitivt bli betagende og tiltalende, uansett om det er i en bolig, et rekreasjonsområde, eller til og med arbeidsplassen. Med Toulouse Lautrec-plakater har du et elegant og vakkert samlingspunkt som vil gi rommet ditt enorm visuell tyngde, samt dyp kontekst og historisk verdi. Denne franske kunstneren skildret hovedsakelig det parisiske nattelivet på kafeer, barer og til og med bordeller, en verden han holdt til i på høyden av karrieren. Du vil Ikke bare ha en vakker dekorasjoni interiøret, men også et interessant og spennende tema med Toulouse Lautrec-plakater.

Betydningen av Toulouse Lautrecs plakater

I tillegg til å være kunstneren som tegnet Moulin Rouges legendariske plakater, var Henri de Toulouse Lautrec en aristokrat, dverg og festdyr som til og med fant opp en cocktail kalt Jordskjelv, halvt absint, halvt konjakk. Eksperter sier at maleriene, tegningene og selvfølgelig de berømte plakatene hans er som insekter fanget i rav, og bevarer virvlende energi, blandingen av klasser og kulturer, og høye og lave lag i det urbane livet i Paris på 1800-tallet. Toulouse Lautrec-plakater fra Photowall kan utstråle den samme kraften, vekke en lignende ånd, og gjøre hjemmet ditt til en minneverdig opplevelse for alle som ser innredningen din. Tenk deg et bilde som Ladies av Henri de Toulouse Lautrec i boligen din, og se for deg hvordan det vil få rommet til å glitre. Disse Toulouse Lautrec-plakatene er det perfekte verktøyet for å sprite opp et interiør, samtidig som det gir ettertraktet tekstur og karakter.

Mannen selv

Henri de Toulouse Lautrec var direkte etterkommer av en tusen år gammel aristokratisk familie. Han ble født 24. november 1864, i Albi, Frankrike. Henri begynte å tegne i tidlig alder og opplevde kunsten som en flukt fra sin kjærlige, men overbeskyttende familie. I 1878 hadde Toulouse Lautrec et fall og brakk det ene lårbenet. Et år senere falt han igjen og brakk det andre. Bena han ble aldri riktig leget, overkroppen utviklet seg normalt, men veksten av Henri's ben stanset gjorde dem permanent deformerte. Manglende bevegelsesfrihet førte også til at han ble så sterkt engasjert i maleri, og det er grunnen til at du kan se store følelser og dybde i Henri de Toulouse Lautrec-plakater. Til tross for deformiteten, var Henri ekstremt sosial og fikk lett venner og fortrolige. Blant malerens favorittemner var kabaretdansere og slangemennesker. En av disse danserne var hans muse for en tid, du kan se henne i Toulouse Lautrec-plakaten med navn La Chanteuse Yvette Guilbert - Henri de Toulouse-Lautrec.

En arv i Henri Toulouse Lautrec-plakater

Toulouse-Lautrec var den første kunstneren som løftet reklame opp til status som kunst. Ser man tilbake var dette et ekstraordinært skifte i kunsthistorien, det utslettet grensene mellom høyverdig kunst, som maleri, tegning og skulptur, og lavere kunst som plakater, logoer og andre former for visuelle uttrykk Bedriftseiere i Paris forsto at de kunne tjene penger på hans unike og moderne visjon, slik du kan se det i Toulouse Lautrec-plakater som Jane Avril. I motsetning til kunstnere som arbeidet for private samlere, gallerier eller myndighetene, arbeidet Henri for underholdningsvirksomheten, der salg av drikke og billetter var det viktigste. Jane Avril skrev senere: "Det er mer enn sikkert at jeg skylder ham den berømmelsen jeg ble til del, den stammer fra hans første plakat av meg." Toulouse Lautrec-plakater er ikke bare stilige, men har bidratt til det moderne samfunnets syn på Paris og dens sosiale liv.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider