Katsushika Hokusai

Siden verkene til Katsuhika Hokusai stort sett er inspirert av fargene i naturen, kan de bringe en spennende og stilig stemning inn i interiøret. Photowalls utmerkede samling av høykvLes meralitets Hokusai-plakater har nydelige landskap og fantastisk natur. Når disse motivene tolker naturlige farger slik at de passer godt sammen med interiøret, kan de bli et flott bakteppe, beroligende og med en avslappet og fin atmosfære. Hokusai-plakater viser denne japanske kunstneren, ukiyo-e-maler og trykker fra Edo-perioden, kjent som skaperen av tresnittserien "36 views of Mount Fuji", som også inkluderer det internasjonalt berømte trykket med tittelen "The Great Wave off Kanagawa ". Enten det er et hjem, et rekreasjonsrom eller til og med kontoret, vil Hokusai-plakater garantere stil, raffinement og kultur.

En ny verden med Hokusai-plakater

Interiørdesign inspirert av asiatiske stilarter vekker ofte en følelse av ro og inderlighet. De fleste av oss er konsekvent utsatt for den urbane, fartsfylte livsstile, og det er fint å komme hjem til et rom som gir oss mulighet til å holde tankene borte fra stress. Photowalls Hokusai-plakater er den perfekte motgift mot det problemet. Med et tillegg av noen få distinkte og stilige dekorasjoner kan du oppnå den etterlengtede harmonien og balansen. Se hvordan veggene dine forvandles til scener for ro og avslapning når du bruker plakater som Bønder om høsten - Katsushika Hokusai. Dette nydelige motivet viser en mesterlig tegnet scene som fremkaller en nostalgi tilbake til enklere tider. Plakater som disse er som en inngangsport til en annen tid, og et annet sted, og fungerer som en visuell flukt. Det fantastiske fargeskjemaet hjelper deg også å matche, eller kontrastere med dine andre dekorative komponenter.

Hovedmannen vår

Det er alltid nyttig og interessant å ha litt bakgrunn for kunstneren du valgte å ha som midtpunkt i interiøret ditt, for eksempel disse majestetiske Hokusai-plakatene. Katsushika Hokusai var en japansk kunstner, født i en håndverkerfamilie i det nåværende Tokyo, han begynte å male i ung alder og ble lærling hos en treskjærer som tenåring. I en alder av 18 år ble han tatt opp i studioet til Katsukawa Shunsho, en kunstner i ukiyo-e-stilen, som var fokusert på skildringen av den blomstrende kjøpmannsklassen, inkludert kurtisaner, Kabuki-skuespillere og sumobrytere. Den nevnte tresnittserien "36 Views of Mount Fuji" var det som ga Hokusai internasjonal berømmelse. Hokusai hadde stor innvirkning på vestlig kunst, som i økende grad ble påvirket av japansk kultur og stil fra begynnelsen av 1800-tallet. Kunstnere som Édouard Manet, Claude Monet og Vincent van Gogh var alle inspirert av tresnittene hans. Utforsk vår kolleksjon av Hokusai-plakater, og du vil sikkert forstå hvorfor.

Mer trivia om Katsuhika Hokusai-plakater

I løpet av den tiden han var bosatt i Obuse, gikk Hokusai videre fra å produsere tresnitt og begynte å arbeide i så forskjellige medier som shoji-skjermbilder, lakkert belegg for yatai bærbare altere, hengende ruller og bilderammer. Faktisk er flere av Obuses viktigste attraksjoner sentrert rundt arbeidet til denne store japanske kunstneren. Hokusaimuseets samling er viet til arbeidet som ble fullført mens han bodde i Obuse, og inkluderer skjermmalerier, festivalflåter og mange hengende ruller. Katsuhika Hokusai-plakater kan fungere som inspirasjon for deg til å ta turen en dag, eller til og med en påminnelse om at det å vise kunst i interiøret ikke bare er stilig, men også kan gjøres enkelt og til rimelige priser med Photowall. Bare visualiser noe som Porters Carry a Palanquin av Katsushika Hokusai i hjemmet eller kontoret, og se hvordan en plakat som denne kan forvandle rommet ditt til noe grandiost rett foran øynene dine.
Produktinformasjon
  • Viser 1-6 av 6 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.