Leonardo da Vinci

Mysterier sørger alltid for et overbevisende tema, selv når det gjelder interiørdekorasjon. Photowall presenterer deg for den mest mystifiserende kunstner gjennom tidene, i vår samlinLes merg av høykvalitets plakater med Leonardo da Vinci. Selv om han etterlot seg tusenvis av notisboksider fylt med alle slags observasjoner om kunst, natur og liv, er Leonardo da Vinci fortsatt noe av en gåte. Denne samlingen av plakater vil vise at selv om mange prøver å klassifisere talenter enten i kunst eller vitenskap kunst, mente Leonardo at begge hadde dyp innflytelse på hverandre. Hans vitenskapelige studier tillot ham å skildre verden på svært naturalistiske måter, mens kunstnerens øye åpnet nye måter å se og tenke på den samme verdenen. Leonardo da Vinci-plakater viser at maskiners indre funksjon kan være like spennende og slagkraftig som Mona Lisas berømte smil.

Tidløst geni

Da Vinci kan betraktes som det viktigste eksemplet på det universelle geniet. Leonardo var en person med ubegrenset nysgjerrighet og feberaktig oppfinnsom fantasi, og regnes for å være et av de mest begavede mennesker som har eksistert på jorden. Hans verk er først og fremst kjent for sine geniale bidrag til kunst og vitenskap, arbeidene hans er ganske enkelt legendariske og vist i vårt utsøkte utvalg av Leonardo da Vinci-plakater. Akkurat som kunstneren selv, er verkene fantastiske, inspirerende, udødelige og utrolig vakre. Du vil oppdage nye detaljer hver gang du ser på din plakat, eller plakater fra Leonardo.

Livet i Leonardo da Vinci-plakater

Bortsett fra å være kunstner, forsker og oppfinner under den italienske renessansen, regnes denne legenden av mange for å være et av tidenes mest talentfulle og intelligente mennesker. Begrepet Renaissance Man betegner en person som utmerker seg på mange felter, og det ble myntet ut fra Leonardos mange talenter. De viktigste motivene i Leonardo da Vinci-plakater vil vise deg akkurat hvorfor og hvordan. Leonardo ble født i byen Vinci i Italia 15. april 1452. Det er lite vi kjenner til om hans barndom, annet enn at faren var velstående og hadde flere koner. Omtrent 14 år gammel ble han lærling hos den berømte kunstneren Verrocchio. Det var her han lærte om kunst, tegning, maleri og mer. Mange av de beste verkene hans finnes i vårt fantastiske utvalg av Leonardo da Vinci-plakater.

Blandingen av kunst og vitenskap

Leonardos tegninger er også ganske ekstraordinære, siden han hadde dagbøker fulle av tegninger og skisser, ofte av forskjellige fag som han studerte. Noen av tegningene hans var forhåndsskisser til senere malerier, andre var studier av anatomi, og andre vitenskapelige skisser. En kjent tegning er Vitruvian Man-tegningen, som du kan se på plakaten med tittelen Human Figure - Leonardo da Vinci. Det er et bilde av mennesket med perfekte proporsjoner, basert på notatene til den romerske arkitekten Vitruvius. Anatomi er tema for mange av tegningene hans, fordi han så ivrig studerte menneskekroppen. Det inkluderer mange studier av muskler, sener og det menneskelige skjelettet.

Mesterverket i Leonardo da Vinci-plakater

Selv om Leonardo var produktiv, hadde han aldri noe særlig hastverk med å fullføre enkeltprosjekter. Mange malerier og andre arbeider ble forlatt, eller ansett som ufullstendige, inkludert et av hans mest berømte prosjekter, Mona Lisa. Dette mest kjente av maleriene finnes også på plakater i form av bildet Mona Lisa, Leonardo da Vinci. Da Leonardo døde i 1519, havnet dette maleriet og andre hos hans assistent og nære venn, Salaì. Maleriet er omgitt av så mange mysterier og hemmeligheter at det har fascinert menneskeheten i hundrevis av år. Denne kraften og intrigen kan du bringe inn i interiøret ditt med Leonardo- plakater fra Photowall.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider