Vintage

Hvis du er den typen som blir begeistret for loslitt-elegante møbler og tilbringer timer på loppemarked, en som har en god andel i hjemmet sitt av retro-ornamenter og malerier fra en Les mertid som er glemt og borte, eller en som har en dyp tilhørighet til gamle dager, da er dette ditt ideelle sted. Våre utmerkede vintageplakater er en fluktvei til forgangne tider, og lar deg favne historien og alle dens romantiske sider, mens du holder fast på samtiden med alle moderne bekvemmeligheter. Med bidrag fra alle tenkelige grupper, er vintageplakater godt representert, og alternativet vårt for å tilpasse dem, lar deg leke med forskjellige motiver for å gi ditt hjem den rikige stemningen.

Interessante klassifiseringer i vintageplakater

Våre førsteklasses vintageplakater vil garantert glede deg med sin sjarm og sitt lune, og forvandle rommet til et minneverdig sted å være, og en god start for samtaler i selskapene dine. Med valg som spenner fra årgangsdyr til årgangstypografi, og alt imellom, er det absolutt plass for alle typer interiørområder og i alle tenkeligee stiler. Videre har du muligheten til å tilpasse alle disse elementene til ditt hovedprinsipp for innredning. Bla gjennom vårt gigantiske utvalg av vintageplakater for å finne dem som får hjertet til å slå raskere for gamle dager.

Vintage art og design-plakater

Et veldig interessant utvalg av vintageplakater gir deg sjarmerende og spennende gjengivelser av kunstverk. Kart og plakater som er veldig iøynefallende, og som garantert vil bli en suksess blant de besøkende. Fantastisk for hjemmet, men også på kontoret, vintage-plakatene legger mye vekt på dempede farger, uten at det går ut over energien i rommet. Et flott eksempel på dette er Travel Amour, en nydelig plakat med myke farger. Et design som skiller seg ut, og gir hjemmet et pust av frisk luft og et streif av raffinement. Disse vintageplakatene viser prominente landemerker i all sin prakt.

Reis gjennom tiden med vintageplakater

Vi kan alle være enige om at vi ønsker å prøve reiser i tiden minst en gang. Det er noe med forgangen tid som alltid har fascinert menneskets natur, på grunn av tanken om at vi ikke kan vite hvor vi skal, hvis vi ikke vet hvor vi har vært. Våre høykvalitets og suverent detaljerte vintageplakater gir deg et glimt inn i fortiden, med gamle byer og steder, og kategoriene vintage-kart og flagg. En av dem er Creation fra 1889, som skildrer Eiffeltårnet, og øyeblikkelig bringer tilbake stemningen fra et århundre siden. Med forlokkende og grasiøs estetikk, vil disse gammeldagse illustrasjonene vekke følelser i deg, og stimulere reaksjoner fra gjestene dine, garantert for praktisk talt hvert eneste element i vintageplakater.

Transport vintageplakater

En annen fortryllende vintage plakatserie viser overganger og bevegelse. Dette er flotte skildringer av fly, skip, biler, motorsykler og mange flere, preget av tidens tann. Ta ikke feil, disse er ikke bare for fortidens tilhengere, de passer også inn i moderne innredningsmote. Siden disse vintage-plakatene ikke bare er fotografier, men også uvanlige oljemalerier, retro-plakater og vakre kunstverk, kan du lett tilpasse dem til den visuelle stilen du ønsker å oppnå ved å forskjønne hjemmet eller kontoret.

People

I vårt lager av vintageplakater setter vi også søkelyset på ikoner fra tidligere. Fremtredende personer som Audrey Hepburn, Ingrid Bergman og Marilyn Monroe er vist i denne delen. Aud 1960 er spesielt nydelig, gjengitt i sobert svart-hvitt, som fremhever Audrey Hepburns raffinerte skjønnhet. Bilder av denne adelen fra Hollywoods glansdager vil garantert bli en suksess, nesten hvor som helst du henger dem opp, siden de er like tidløse som våre førsteklasses vintageplakater.
Produktinformasjon