Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–3 dager.

Retur & angrerett

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være fornøyd med tapetet eller bildet fra oss. Men ble det ikke slik du hadde tenkt, kan du alltid returnere varen og få pengene tilbake eller bytte til noe annet.

Retur og angrerett – slik fungerer det

Du har alltid 30 dagers retur- og angrerett, i stedet for lovbestemt rett 14 dager, vi sender med et angrerettskjema i bestillingsbekreftelsen. Når vi har mottatt returvaren, betaler vi tilbake hele beløpet innen 14 dager. Eventuell returfrakt må betales av deg som kunde. Alle returnerte produkter går til gjenvinning.

Har du begynt å montere varen, kan den ikke returneres, fordi det er et tilvirkningskjøp, og dermed fritatt fra angreretten.

Vil du returnere en vare, kan du kontakte vår kundeservice for hjelp.

Garanti og reklamasjonsrett

Produktene våre kommer med ett års garanti, og du har tre års reklamasjonsrett. Garantien omfatter feil som fantes på produktet ved levering. Varer med skader og feil returneres fraktfritt og erstattes uten kostnader. Når vi har mottatt returvaren, betaler vi tilbake hele beløpet innen 14 dager. Ved reklamasjon, kontakte vår kundeservice for hjelp.

Kontroller at produktet er i tråd med forventningene dine før montering, da eventuelle monteringskostnader ikke refunderes ved reklamasjon. Har du bestilt et tapet, kontrollerer du det enklest ved å klippe lengdene fra hverandre og plassere dem side ved side. Du kan returnere tapetet selv om du har klipt lengdene fra hverandre.

Vi forsøker alltid å løse problemer direkte, men om en eventuell tvist skulle oppstå, følger vi anbefalingene fra Forbrukerklageutvalgets avgjørelser ved en eventuell tvist. I tilfelle tvist kan du som kunde kontakte Forbrukerrådet på telefon 23 400 500.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.