Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

  Håndmalt og digitalt forenes i en unik tapetkolleksjon

  Det svenske designvaremerket Photowall lanserer årets nyhet Manuscript – en unik tapetkolleksjon designet av den norske formgiveren Andreas Engesvik. Med inspirasjon fra eldre teknikker har Andreas skapt tre håndmalte mønstre, alle i ulike fargesammensetninger.
  Rain Blue

  - Jeg har lenge vært fascinert av håndens avtrykk og dens kapasitet og egenskap til å skape ting. Der det digitale ofte relateres til teknikk, knyttes håndens uttrykk snarere til kroppen, sinnet og naturen. Manuscript er en visuell og estetisk kolleksjon som bidrar til å skape et personlig rom ved å utforske relasjonen mellom disse ulike uttrykkene, forteller Andreas Engesvik.

  I samarbeidet mellom Photowall og Andreas Engesvik forenes tradisjonelle og digitale teknikker, der hvert mønster først males for hånd av Andreas og deretter trykkes digitalt i Photowalls studio i Stockholm. Tapetets håndmalte mønster skaper liv og bevegelse, noe som igjen gir kolleksjonen en interessant dynamikk.

  Ideen til Photowall ble til i 2006 da grunnleggerne og brødrene Charlie og Niklas Johanssonbestemte seg for å teste noe helt nytt ved å skape skreddersydde digitale fototapeter. Tidligere hadde de to brødrene bare funnet tradisjonelle fototapetmotiver og vanlige tapeter med standardmål. Photowall har helt fra starten av samarbeidet med nye designere, velkjente varemerker og illustratører for å skape inspirerende og annerledes veggdesign og tapeter. For å ta neste skritt mot å bli et mer etablert designvaremerke, var samarbeidet med Andreas Engesvik et selvsagt valg for Photowall.

  - Siden starten har vi hatt et hjerte for farge og form, og vi vil at design skal være tilgjengelig for alle – derfor har våre designsamarbeid alltid vært i fokus. Det er kjempemorsomt at Andreas vil skape tapetmønstre med oss. Med Andreas' forståelse for form og vår følelse for tapet tror vi på et svært vellykket samarbeid. Fordi vi trykker på bestilling og har vår egen produksjon lokalt, kan vi kvalitetssikre produktene våre på en annen måte enn om man har produksjonen sin utenlands. Vi tilbyr dermed høy kvalitet i alle ledd til et globalt marked, forteller Niklas Johansson, en av Photowalls grunnleggere.

  Kolleksjonen Manuscript fås eksklusivt hos Photowall og kan bestilles som måltilpasset tapet for 296 kroner per kvadratmeter. Interiørbildene er stylet av AnnaLeena Leino og fotografert av Kristofer Johnsson.

  Presserom 
  Høyoppløste pressebilder - Andreas Engesvik - Manuscipt

  Presserom - Se alle tidligere pressemeldinger 
  Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldinger

  For intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Vi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.

  Du kan kanskje like følgende historier

  Uttrykksfulle tapeter i høstens trendfarger

  by Photowall NO

  Høsten er i full gang, og snart har trærne felt sine siste blader. Med en ny årstid kommer nye trender og farger som finner veien inn i alle kriker og kroker av hjemmet, også når det gjelder tapeter. Høsten og vinterens innredning og fargeskalaer er mørkere enn tidligere, og det hvite som så lenge har vært basisfargen i mange hjem, må vike for mørkere farger og skitne pasteller. Naturen har en sentral rolle i årstidens interiørtrender, og de dempede fargetonene er hentet fra naturens fargeskala og blandet med naturtro strukturer som tre, betong og marmor.

  Photowall og Peppercookies presenterer My favourite things

  by Photowall NO

  Lekne former, hyllest til naturen og spennende stilmøter er noen av ingrediensene i tapetkolleksjonen My favourite things. Photowalls eksklusive samarbeid med Peppercookies’ illustratører spenner over et bredt spekter av ulike stiler og former. Nytenkende design med hjerte.

  Daydreams – en barnekolleksjon av Cathy Nordström

  by Photowall NO

  Prikkete ispinner, frodige trær og steiner i fantasifulle former samt blå isbjørner som bor i skogen sammen med flamingoer og kjempestore jordbær. I dag lanserer vi Daydreams - en barnkollektion designad av den svenska formgivaren och illustratören Cathy Nordström.

  Photowall og Acne JR i eksklusivt tapetsamarbeid

  by Photowall NO

  Photowall presenterer stolt Trompe l'œil – en ​tapet​kolleksjon designet av svenske Acne JR. Kolleksjonen leker med velkjente mønster i ny grafisk innpakking – alle i Acne JRs velkjente formspråk.

  Frame of Mind – tapetkolleksjon fra Lemon

  by Photowall NO

  Photowall og det sørafrikanske designstudioet Lemon presenterer stolt Frame of Mind – en tapetkolleksjon som fokuserer på menneskets ulike stiler, humør og følelser. Her møtes subtile vannfarger, tekstile strukturer og håndmalte mønster fulle av detaljer.

  Tapetkolleksjon for barn av Cathy Nordström

  by Photowall NO

  Photowall presenterer barnekolleksjonen Daydreams designet av den svenske illustratøren og formgiveren Cathy Nordström. Med inspirasjon fra barns uutømmelige fantasi har Cathy skapt åtte lekne tapetmotiver – alle i to forskjellige fargevarianter.

  ​Naturen i fokus i tapetkolleksjon av Scandinavian Surface

  by Photowall NO

  Photowall presenterer stolt Nordic Moods – en kolleksjon designet av norske Scandinavian Surface. Den mange ganger prisbelønte designgruppen har gjort seg kjent for sin nøkterne, elegante stil med vakre silhuetter fra den skandinaviske naturen. Og dette er noe som går igjen i det siste samarbeidet med Photowall.

  Tapetkolleksjon med graffitimotiv

  by Photowall NO

  Photowall lanserer en tapetkolleksjon med graffitimotiver skapt av noen av Sveriges fremste street art-kunstnere. Kolleksjonen er et samarbeid med det stockholmsbaserte kunstgalleriet Wallery.

  Stina Wirséns motetegninger – nå som tapet hos Photowall

  by Photowall NO

  Minimalistisk, elegant og uttrykksfullt: Stina Wirséns virkningsfulle skisser blir nå lansert som tapeter hos Photowall. TRAVEL THE WORLD består av åtte håndplukkede moteillustrasjoner. Sammen utgjør disse en unik, kunstnerisk og spennende tapetkolleksjon.


  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.