Mønstre

Stil er en av de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du innreder, da den ikke bare uttrykker den estetikken du vil etablere, men også gjenspeiler din personlighet og stemningeLes mern du prøver å skape. Mønstertapet er et av de beste verktøyene for en vellykket dekorasjon av hjemmet, kontoret eller andre personlige rom. Photowalls utmerkede utvalg av mønstertapeter av topp kvalitet er greit ordnet i forskjellige kategorier, slik at du kan bla gjennom motivene i samsvar med det du leter etter. 3D, sirkler og prikker, damask og medaljonger, blomster, geometrisk, rutenett, gjenstander, gjentagende mønstre og tapet med stripete mønstre, det er bare å ta for seg. Disse tapetene kan også justeres i henhold til dine personlige ønsker og modifikasjoner. Her er bare noen eksempler på de mange kategoriene, og deres bemerkelsesverdige mønstertapeter.

Tips for bruk av stripete tapeter

Unngå først og fremst å bruke stripete tapeter med farger som kolliderer. Striper er grafiske nok på egen hånd for å skape virkning, så det er viktig å bruke farger som enten kontrasterer eller kommer fra samme fargegruppe, avhengig av hvilket utseende du vil ha. Sammenstøtende farger i stripete tapet vil gjøre at rommet virker uoversiktlig og rotete fremfor grafisk og slående. Det er også viktig å merke seg viktigheten av å motvirke striper med mindre påfallende designelementer i hjemmet, kontoret eller andre stederr du har valgt å gjøre om eller ominnrede. Som for eksempel, hvis du har stripete tapeter, vil sannsynligvis solide møbler være tingen. En av de viktigste faktorene du må ta i betraktning når du bruker stripete tapeter er størrelsen på rommet. Jo større rommet er, desto bredere må stripene være. Blanding av brede og smale horisontale striper i tapet fungerer også veldig bra i rekreasjonsrom og barnerom fordi de skaper et lekent utseende. Stripe Purple er et fint element i denne stilen, det kan gi glede og piffe opp ethvert rom.

Rutenett-tapet som balanse

Det fine med rutenett-tapeter er at de er konsekvente og jevne, så når du arbeider med det i en symmetrisk utforming, vil det bli mye lettere å bedømme hvilken side av designet ditt som overskygget den andre. Selv om de andre dekorative komponentene er ganske sterke og lett kan betraktes som overveldende, holder et fint justert og stilig rutenett-tapet et svalt og ryddig preg, og utjevner med visuell tyngde og interesse. Ved å bruke et slagkraftig rutenett-tapet i interiørdesignen din, kan du trekke oppmerksomheten mot eller bort fra andre elementer. Friends in Need fra utvalget av rutenett-tapeter er et fantastisk syn, men samtidig et klart og ulastelig motiv som balanserer de andre utsmykningene i rommet når det gjelder farge, stil og visuell likevekt.

Hvordan bruke geometrisk tapet

I tillegg til å gi spenning til rommet, kan geometrisk tapet skape en spesifikk stemning. Har du noen gang lagt merke til hvordan du føler deg når du ser spesielle former? Ulike former, avhengig av rammen de befinner seg i, kan fremkalle følelser, eller i det minste en reaksjon. Men det er best å være forsiktig med å utnytte dette fenomenet når du bruker et geometrisk tapet. For mange former, eller for mye av en form kan utstråle høy energi og frenesi, men det kan også utløse vage følelser av irritasjon. Effekten av geometrisk tapet er subtil, til og med ubevisst noen ganger, men den er definitivt der. Psykologer har lenge erkjent at geometriske former har, eller vil berøre et sted i vårt mentale og emosjonelle landskap. Dette er grunnen til at de bruker dem mye i personlighetstester, en annen interessant ting å ta i betraktning når du velger ditt geometriske tapet. For å gjøre det enkelt, bør formene i innredningen, som et geometrisk tapet, skape stemningen du ønsker.
Produktinformasjon