Retro

Å bruke gammeldagse designmønstre er en populær trend innen interiørdesign. Retro-tapeter er preget av ikonene for en bestemt tid, levende grafikk og forskjellige livlige farger. DettLes mere populære temaet viser seg ikke bare i hjemmene, men også på mange kontorer og rekreasjonsområder. Photowalls utsøkte utvalg av retrotapeter dekker alle pyntebehov med sine unike designs, og muligheten til å redigere eller justere disse bildene i samsvar med dine interiørplaner når det gjelder størrelse, farge og så videre.

Forklare populariteten for retro-tapeter

Retro-tapeter overskrider tid, stiler og smak. Retro-tapeter med den spesielle stemningene er godt akseptert og likt av stort sett alle mennesker fra mange forskjellige land og kontinenter. Retro-tapet fokuserer vanligvis på visse tidsepoker, eller spesifikke popkulturer der deres individuelle fargetoner, farger og nyanser aldri er for kjedelige eller for fargerike. Siden vi har en tendens til å knytte verdi til gamle ting, enten det er av sentimentalitet eller nostalgi, er retrotapet det dekorative verktøyet å bruke. Selv om denne forestillingen hjelper til å fengsle alle som ser på retro-tapeter, er det også populært å matche eller blande det med moderne designelementer. Retrotapeter gir også et snev av romantikk til boligen, forretnings- eller rekreasjonsområder. Det får oss til å føle at livet var mye enklere, mindre stressende og avslappet da vi var i barndommen eller på skolen. Dette kan også vise hvordan et tapet kan ta oss tilbake til de vakre og minneverdige dagene da livet var mer bekymringsløst.

Elementer av retro-tapet

Retrotapet har flere måter å behandle sitt tema på, og visse elementer som ofte gjentas. Noen velger å bruke gamle biler, retro produktmodeller, gammeldagse fotografier og andre gamle bilder for å skape det klassiske utseendet. Det er flere av de viktige elementene som bidrar til å lage et virkelig retro- tapet. Vintage farge er en av de viktigste. Siden fargetrykkt tidligere var veldig kostbart, ble det hovedsakelig brukt tofarget trykk på den tiden. Det er grunnen til at retrotapet kan begrense bruken av farger, men det betyr ikke at bildene ikke er fargerike og levende, som Jazz, et funky og kunstnerisk bilde som kan brukes hjemme, på kontoret eller i ditt avslapningsområde. Enkle former er også en viktig komponent i retrotapet. Å gjennomgå design i forskjellige berømte epoker avslører også hvordan en slik form ble brukt og fortsatt brukes til å skape maksimal visuell påvirkning. Retrotapetet som heter Fragments er et veldig konkret eksempel på dette elementet. Bruken av tekstur i retrotapet er et annet element som er viktig når du pusser opp. En subtil bruk av tekstur hjelper deg med å skape en visuelt tiltalende og fengslende bakgrunn. Mens noen retrotapeter gir et slitt utseende, er andre preget av mer plakatlignende kunstverk med subtile farger. Woodland Sweet Leaves Pattern er et retrotapet av denne typen. De nydelige bladene i sjarmerende, jordiske toner vil formidle en tekstur som er interessant for rommet ditt.

Bruk av retrotapet

Å bruke retrotapet i interiørdesign kan også være et forsøk på å gjenoppvekke minnene fra fortiden. Bruk dette til din fordel ved å blande og matche retrotapet med andre dekorative elementer, fargevalg og kanskje enda mer moderne elementer som kan være et godt motstykke til det nostalgiske preget. Crocodile Blue er et av retrotapetene som uttrykker den ideen, det ser gammeldags ut, men er kombinert med en ny og kvikkere stil. Forest Spice - Night ser også ut som noe rett ut av barndommen, men er samtidig et retrotapet som ser flott ut i ethvert moderne rom.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider