Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

  Mønster med inspirasjon fra hverdagens glemte skatter

  I løpet av høsten 2017 presenterer Photowall sitt andre designsamarbeid med det sørafrikanske designstudioet Lemon. Kolleksjonen Haphazard Places består av 13 frittstående tapetmønster som alle er inspirert av detaljer fra hverdagslivet.
  Botany Bamboo - Green

  – Samarbeidet med Lemon var svært vellykket i fjor, og det føltes naturlig å videreføre det med nye mønster i år. Designgruppen har en utrolig sans for form og farge. Det gir tapetene deres et harmonisk uttrykk som vi liker godt, sier Amber Johnson, produkt- og designansvarlig hos Photowall.

  Det sørafrikanske designstudioet henter mye av inspirasjonen sin fra små detaljer i hverdagen som de fleste kanskje ikke engang legger merke til. Den nye tapetkolleksjonen Haphazard Places inneholder både fjellandskap i duse farger, abstrakte mønster og geometriske former i svart og hvitt. Da Lemon skapte kolleksjonen, brukte de en tilfeldig prosess der de fant inspirasjon i alt fra en papirbit på bakken til en graffititekst i Johannesburg sentrum. Denne inspirasjonen ble brutt ned til moderne grafiske mønster som passer godt i alle hjem uansett stil.

  – Vi er interessert i samspillet mellom det grafiske språket og eksisterende miljøer. Hvis du er oppmerksom og aktivt leter etter inspirasjon rundt deg, kan du gjøre noen fantastiske oppdagelser, forklarer Kevin Frankental, en av Lemons grunnleggere.

  I tapetkolleksjonen er det også mulig å se innflytelsen fra den afrikanske bakgrunnen i tapeter med et mykere og mer nedtonet uttrykk. Den afrikanske naturen med fjellsilhuetter og vaiende palmeblader samt afrikanske mønster har vært utgangspunktet for deler av kolleksjonen.

  – Vi har hentet inspirasjon til Tribe fra abstrakt 90-tallskunst og retromøbler, men den viktigste inspirasjonskilden var vakre afrikanske mønster. Vår beste design oppstår i møtet mellom tilfeldige inspirerende øyeblikk og en søken etter skjønnhet i hverdagen, forteller Kevin Frankental.

  Kolleksjonen Haphazard Places har 13 håndplukkede motiver, alle i ulike fargekombinasjoner. Motivene finnes hos Photowall og bestilles som måltilpassede fototapeter til 296 kroner per kvadratmeter.

  Presserom 
  Høyoppløste pressebilder -  Lemon - Haphazard Places

  Presserom - Se alle tidligere pressemeldinger 
  Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldinger

  For intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Art by Passionate People
  Vi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.

  Du kan kanskje like følgende historier


  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.