Planter og blomster

Det er rundt 400 000 plantearter på jorden, med mange tusen planter på land og i havet som ennå ikke er identifisert eller kategorisert. De bidrar til å holde oss i live, som kilder tLes meril medisin, oksygen og mat. Vårt utvalg av tapeter av vakre planter og blomster er den perfekte måten å vise din anerkjennelse på, og å forskjønne din bolig eller arbeidsplass. Ta med friskheten og livet i naturlen inn i rommet ditt ved å velge en av de nydelige plante og blomstertapetene vi har i vente for deg.

Plante og blomstertapet kategorier

For å gjøre det enklere for deg å velge, har Photowall praktisk klassifisert de mange motivene i undergrupper. Det er også verdt å nevne at alle disse elementene kan endres i henhold til dine spesifikke ønsker, smak og modifikasjoner. Disse undergruppene er botanisk kunst, blomsteroppsatser, blomster, plantedeler og ugress. Alle disse seksjonene inneholder en rekke førsteklasses tapeter med planter og blomster som ikke bare vil glede øyet, men også virke oppløftende på familie, venner eller kolleger.

Botanisk kunst

I denne gruppen er vektleggingen på kunstverk som er relatert til botanikk, studiet av planter, i utgangspunktet. Her vil du finne kunstneriske gjengivelser av alt vi elsker og har kjært hos disse vidunderlige levende vesenene. Med forskjellige tegningstiler og en rekke fargetoner og nyanser, er denne gruppen plante- og blomstertapeter sikre på å fange den spesifikke atmosfæren du sikter mot. Paradise Lost er et emosjonelt og imponerende mønster, som definitivt vil gi et varig inntrykk på alle som ser på det. Dette tapetet vil se fantastisk ut enten du bestemmer deg for å bruke dei i hjemmet eller på styrerommet på kontoret.

Ugress i plante- og blomstertapet

Selv om ugress offisielt er beskrevet som plante som krever en form for handling for å redusere dens effekt på økonomien, miljøet og menneskers helse, er de et fantastisk tema for tapeter. Også kjent som inntrengerplanter, er ugress ofte utmerket egnet til å overleve og reprodusere i ugjestmilde miljøer, og de kan være overbevisende hvis de vises som pynt hjemme eller på kontoret. Concrete Weed er et fint eksempel på dette, med det diskrete designet som ser intenst ut, men også avslappet.

Plantedeler

Blad, kronblad, stengler, kvister og grener er de distinkte delene som denne undergruppen av tapeter er assortert i. Det grønne bladverket til en plante har et utall av utgaver i denne kategorien. Alle slags farger, fargetoner, nyanser og kunstneriske stiler brukes for å få frem skjønnheten i bladene hos planter og blomster. Stengelen til en plante, oftere referert til som stilk, vises også i tillegg til den mer minimalistiske tilnærmingen til rangeringen av kvister og grener i plante og blomstertapeter.

Arrangementer i plante- og blomstertapet

Blomsteroppsatser er også en veldig populær undergruppe av plante- og blomstertapet, de er en nøye utvalgt og spesiell gruppe. På dette detaljerte området vises kraften i fargene spesielt godt. Nydelige motiver som Fresh Cut eller Grace vil garantert påvirke deg følelsesmessig, med sine livlige og intrikate designs.
Produktinformasjon