Bakgrunner

Når det gjelder kunst, er en bakgrunn i hovedsak noe som holder forgrunnen eller hovedemnet i vårt fokus. Det er ikke et solid objekt eller en farge, men heller rommet som omgir ditt Les mersentrale tema. Dette betyr ikke at bakgrunnsbilder som tapet ikke kan ha en egen karakter. Den vinnende strategien er å kombinere et fantastisk bakgrunnstapet med andre dekorative elementer for å skape visuell harmoni, balanse og karakter. Vårt førsteklasses utvalg av bakgrunnstapeter finnes i forskjellige former og fasonger, nyanser og farger, men de er like unike i design og kan også endres i samsvar med din smak og interiørdesign.

Håndtere plass i bakgrunnstapet

Mens vi diskuterer og velger et flott bakgrunns-tapet, bør vi også alltid vurdere betingelsene for positive og negative mellomrom. Positivt rom er ganske enkelt det du maler, mens negativt rom er rommet mellom objektet og resten av scenen. Dette betyr imidlertid ikke at bakgrunn alltid er negativt rom og omvendt. Hvis du bruker bakgrunnstapeter, kan du også sette prosessen med positiv og negativ plass på hodet, da de nydelige designene i sortimentet vårt gir sterke fortrinn til selve bakgrunnen, og gjør den tilsiktet eller utilsiktet til temaet, avhengig av din generelle design eller nyinnredning.

Betydningen av bakgrunnstapet

Med moderne teknologi har vi mye visuelt lureri for å etterligne dybde, en mulig samling av mange objekter og mange farger for å underholde oss selv. Mens forgrunnen i andre tilfeller er prioritert, med vårt utvalg av bakgrunnstapeter i toppklasse, trenger vi ikke å fokusere på forgrunnen, vi kan bare matche, blande og kontrastere den med andre visuelle elementer i rommet Utvalget er så stort at det skal godt gjøres at du ikke finner det perfekte bakgrunnstapetet til hjemmet, kontoret eller fritidsområdet. For å gi deg et konkret eksempel, la oss ta en titt på det som heter Reunited Blue. Ved første øyekast ser det enkelt og usofistikert ut, men jo mer du ser på bakgrunnstapetet, jo mer blir du opptatt av det. Den trekker deg inn med sine frodige fargetoner, nyanser og generelle fargevalg, slik at du føler deg som om du er i sjøen selv.

Ting du bør tenke på når du velger bakgrunnstapet

For å etablere et godt plassert og iøynefallende bakgrunnstapet, må du hovedsakelig tenke på følgende elementer. Først av alt er perspektiv som er kunstneres teknikk for å skape en illusjon av tredimensjonalitet, nemlig dybde og rom på en todimensjonal, eller flat overflate. Perspektiv er det som gjør at bakgrunnstapetr har form, avstand og ser realistiske ut. Ta for eksempel motivet Light Brown Brick Wall. Her kan du se murstein så naturtro at det nesten kan føles som å skrape seg på dem.

Intensitet i bakgrunnstapeter

Intensiteten gjelder kombinasjonen eller mangelen på sterke farger. I malerier vil det nærmeste objektet være mørkere i tonen, og mer mettet i fargetonene, derfor er fargen på bakgrunnstapeter veldig viktig når du skal velge i henhold til det estetiske. Når avstanden vokser, har disse fargene imidlertid en tendens til å blekne bort, og dermed reduseres fargeintensiteten. Dette gjør energien i et nøye valgt bakgrunnstapet veldig viktig. Ta en titt på det vakre Marble Dreams, hvor mange og veldig sammenstøtende farger kombineres i ett strålende bakgrunnstapet, som vil se bra ut på hvor som helst det er valgt.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider