Overflater

Overflatetapeter presenterer høy kvalitet, detaljrikdom og frodighet med mange fargeralternativer for vegger og interiør. Disse motivene i overflatetapeter gir en ny dimensjon til bolLes merig-, kommersielle eller rekreasjonsområder. Bring frem interiørarkitekten i deg ved å eksperimentere med nye overflatetapeter som finnes i forskjellige design, stiler, farger, nyanser, fargetoner og farger. Photowall gjør det så mye enklere ved å gi deg muligheten til å skreddersy disse overflatetapetene for å passe til designprosjektets estetiske og generelle utforming. Du kan tilpasse overflatetapetene i samsvar med fargeskjemaene og andre dekorative elementer.

Naturlige og menneskeskapte materialer i overflatetapet

Det er ikke noen preferanse for naturlige materialer fremfor menneskeskapte materialer brukt i overflatetapeter, ettersom begge er like populære. Det avhenger av de andre komponentene som er til stede i interiørdesignen, noe som igjen er viktig fordi du må ha en ideell balanse når du bruker en overflatetapet, for å matche, blande eller kontrastere med de andre elementene. Et annet alternativ er selvfølgelig en kombinasjon av overflatetapeter som viser naturmateriale, og et overflatetapet som fremhever menneskeskapte materialer, de kan skape virkelig ganske interessante interiører. Blandingen av menneskeskapte og naturlige innslag kan oppnå en annen karakter av estetikk, et sted mellom det tradisjonelle og moderne, mellom lunefullt og sofistikert, om du vil.

Hvor du skal bruke overflatetapet

Logisk sett er det første spørsmålet etter valg av overflatetapeter hvor du vil plassere dem, hvis det ikke allerede er bestemt. Mens overflatetapeter med naturlig materiale som avbildet kan være mer passende for en bolig, kan kommersielle lokaler dra nytte av et menneskeskapt materiale i overflatetapet. Marble 2.0 Abricot har for eksempel sistnevnte, som imidlertid også vil se bra ut i et hjem på grunn av sine nydelige pastellfarger og nesten iskremaktig design. På den annen side fungerer noe så robust som Rustic Joined Wood bedre i et hjem, fordi tre i overflatetapeter virkelig gir en følelse av hygge, komfort og varme. Med Photowalls varierte utvalg av overflatetapeter, har du heldigvis mange muligheter når du velger dekor til hjemmet, på kontoret eller på et hvilket som helst annet sted du har valgt å gjenopplive eller forfriske.

Trekk i overflatetapet

Valget og plasseringen av overflatetapeter avhenger også av responsen eller følelsene du prøver å fremkalle hos deg selv, familien, dine venner, kollegene og så videre. Et motiv som Reunited Blue fra overflatetapetsortimentet, kan for eksempel gi en viss ro og fred. Dette skyldes motivets nydelige fargetoner og skjær av blått, og bringer deg umiddelbart til havet, en rolig innsjø eller en kjølig elv. Så er det overflatetapetet med tittelen Grey Rustic Wood, som navnet sier, kan du mene at ville være ideelt for et hjem, men det kraftige grå vil også fungere på et kontor eller et annet kommersielt lokale. Dette motivet roper om klasse og raffinement, med en enkel, men likevel dominerende tilstedeværelse, som sikkert vil fange blikket og oppmerksomheten til alle som ser på det.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider