Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

  Photowall – 10 years in style

  For 10 år siden begynte Photowall å trykke tapeter til alle mulige stiler, personligheter og miljøer. I anledning av 10 års-jubileet har vi laget en kolleksjon med kundenes absolutte favorittmotiv gjennom årene – men med et litt nytt utseende.
  Cosmic Abstraction

  Hver dag ser vi mange unike stiler. I hjemmene vi bor i, på klærne vi har på oss og fra stedene vi besøker. I Photowalls jubileumskolleksjon hylles den personlige stilen og viljen til å gå sin egen vei. Det er en tapetkolleksjon der alt er mulig, det er klassikerne Sunbeam Through Trees, Bright Brooklyn Bridge og World Map Detailed i en helt ny tapping.

  – Et fototapet kan av mange oppleves som fantasiløst og litt umoderne, og det skremmer kanskje noen fra å velge det. Med vår jubileumskolleksjon vil vi vise våre klassikere på en ny måte og gi dem nytt liv. Vise at et fototapet kanskje nettopp er din stil, at med litt fantasi og et tapet finnes det ingen grenser. Det gjelder bare å våge, sier Nora Felin, markedssjef i Photowall.

  I jubileumskolleksjonen inngår også et nytt motiv utviklet av illustratøren Cecilia Carlstedt. Motivet Cosmic Abstraction med rosa subtile himmelhvelv og grønne og grå planeter symboliserer fremtiden.

  – Da vi i 2006 fortalte at vi ville tilby et tradisjonelt produkt som tapet fast på nettet, var det mange som hevet øyenbrynene, men jeg og broren min Charlie stod på vårt. Vi ville utfordre det som allerede fantes, og gjøre det på en ny måte. Helt digitalt. Det ønsker vi fortsatt i dag, og det synes jeg at Cecilias motiv gjør – utfordrer. Det tar plass, er personlig og nytenkende, noe vi synes symboliserer fremtiden og alle mulighetene den digitale teknologien gir, forteller Niklas Johansson, grunnlegger og viseadministrerende direktør i Photowall.

  De fire motivene i jubileumskolleksjonen fås eksklusivt hos Photowall og kan bestilles som måltilpasset fototapet. Sunbeam Through Trees, Bright Brooklyn Bridge og World Map Detailed koster 269 NOK per kvadratmeter, og Cecilia Carlstedts motiv Cosmic Abstraction koster 290 NOK per kvadratmeter.

  Sunbeam Through Trees
  World Map Detailed
  Bright Brooklyn Bridge - b/w

  Alle bilder til kolleksjonen er stylet av Joanna Lavén og fotografert av Idha Lindhag.

  Presserom 
  Høyoppløste pressebilder - Photowall - 10 Years in Style

  Presserom - Se alle tidligere pressemeldinger 
  Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldinger

  For intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Vi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.

  Du kan kanskje like følgende historier

  Naturmagi av Jonna Jinton

  by Photowall NO

  Dansende tåke over smale vann, isblå trær i skumringen og magiske skoger i ulike fremtoninger. Photowalls eksklusive samarbeid med Jonna Jinton har resultert i fototapetkolleksjonen The Soul of Nature. Vakre motiver som avspeiler en drømmeaktig natur fra Västernorrland.

  Acne JR – tapetmotiv 2.0

  by Photowall NO

  La oss presentere noen nye og oppdaterte tapetmotiver fra den svenske designduoen Acne JR – også denne gangen står duoens kjente formspråk i fokus.

  Fotografier av Isabella Ståhl i en ny tapetkolleksjon

  by Photowall NO

  I dag lanserer Photowall en ny tapetkolleksjon From Dawn to Dusk fanget av den svenske fotografen Isabella Ståhl. Kolleksjonen består av ti stemningsfulle fotografier med inspirasjon fra den svenske naturen, dyrene og villmarken.

  Fargesprakende tapetkolleksjon – Less Is A Bore

  by Photowall NO

  Vårt siste designsamarbeid med duoen Nothing Can Go Wrng har resultert i en fargesprakende ​tapet​kolleksjon: Less Is A Bore. Kolleksjonen inneholder seks motiver som alle er skapt med inspirasjon fra klassiske mønster og kommende trender.

  Designtrender 2016 – farger og former

  by Photowall NO

  Endelig er vi på vei mot sommer og nye trender. Etter en høst der mørke og duse farger har stått i sentrum, svermer vi for lysere nyanser. Vårens store trendfarger er rosa og blå som gjerne kombineres med aksentfargen hvit. Vi lar oss fortsatt inspirere av naturen når vi innreder, og planter som klatrer oppover veggen, føles helt riktig – som i ​tapet​et Geranium, designet av Byracka.

  Bryllup med bloggeren Anja Forsnor

  by Photowall NO

  Bryllupssesongen er i full gang. Her på ​tapet​fabrikken pynter vi til bryllupsfest og diskuterer bryllupstips med den svenske bloggeren og kommende bruden Anja Forsnor.

  Nye farger fra designduoen Nothing Can Go Wrng

  by Photowall NO

  Photowall utvider sitt sortiment av ​tapet​motiver fra designduoen Nothing Can Go Wrng. En herlig blanding av klassiske former og moderne design – i helt nye fargesammensetninger. Her snakker vi Less Is A Bore 2.0.

  Photowall og Acne JR i eksklusivt tapetsamarbeid

  by Photowall NO

  Photowall er stolte over å kunne presentere Trompe l'œil – en tapetkolleksjon designet av svenske Acne JR. Kolleksjonen leker med velkjente mønstre i ny grafisk tapping – alle med Acne JRs velkjente formspråk.

  Mønster med inspirasjon fra hverdagens glemte skatter

  by Photowall NO

  I løpet av høsten 2017 presenterer Photowall sitt andre designsamarbeid med det sørafrikanske designstudioet Lemon. Kolleksjonen Haphazard Places består av 13 frittstående tapetmønster som alle er inspirert av detaljer fra hverdagslivet.


  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.