Stina Wirsén

Stina Wirsén

Stina Wirsén ble født i 1968 i Stockholm og er en av Sveriges mest berømte illustratører. Hun har jobbet som profesjonell illustratør siden hun fullførte utdanningen sin ved KonstfackLes mer University College of Arts, Crafts and Design i 1992. Med erfaring fra illustrasjon i alle sjangere, er Stina Wirsén spesielt kjent for sine barnebøker og for mote- og portrettillustrasjonene sine.

Glødende akvareller møter sterke strektegninger i Travel Stories

I 2019 opprettet Stina Wirsén sammen med Photowall samlingen Travel the World, en samling strektegninger som viser haute couture og gatemote fra forskjellige deler av verden. Siden 2018 har Stina også en rekke akvarellmotiver i Watercolor-samlingen (les mer nedenfor) på Photowall, men de to verdenene - strektegningene og akvarellene - har ikke møttes før nå.

Samarbeidet mellom Stina Wirsén og Photowall fortsetter nå med den nye samlingen Travel Stories, som kombinerer Stinas karakteristiske motetegninger med byillustrasjoner, og setter de kraftige strektegningene i kombinasjon med de glødende akvarellene.

Barnebøker av Stina Wirsén

Stina Wirsén har skrevet og illustrert mange barnebøker, som Brokiga (De fargerike) og Vem? (Hvem?) -serien. Bøkene er oversatt til femten språk, og hun har fått flere priser. Blant disse er Expressens Heffaklumpen Cultural Prize ward for children's literature, Elsa Beskow Prize og Nordiska Tecknare-prisen. Arbeidet hennes har vært utstilt i museer og gallerier over hele verden, inkludert USA, Tyskland, India og Japan.

Stina Wirsén er også kjent for sine illustrasjoner i den svenske avisa Dagens Nyheter, og disse har hun mottatt flere priser for. Stilen hennes kan beskrives som minimalistisk, men likevel kraftig og ekspressiv.

For Photowall har Stina Wirsén laget lekne og fargerike tapetkolleksjoner basert på de berømte barnebøkene.The Brokiga collection, eller Brokiga-kolleksjonen, ble lansert i 2012, og Vem?-kolleksjonen ble sluppet i 2015.
Watercolor-kolleksjonen er den siste tapetkolleksjonen for barn, og er inspirert av natur og barns helt egne måte å se verden på. Illustrasjonene fra Watercolor-kolleksjonen var spesielt laget for barneavdelingen på Nya Karolinska i Stockholm i 2018, og er nå en del av Photowalls standardsortiment.

Stina Wirsens barnetapet — det perfekte valg til barnerommet

Stina Wirséns tapet for barn er det perfekte valget til barnerommet. Stina Wirséns vakkert illustrerte tapeter er fulle av moro og karakterer, og er lette å falle for.
Med vårt fargerike tapet for barn kan du skape en inspirerende og interessant atmosfære for barnet ditt. Photowall tilbyr et bredt utvalg av Stina Wirséns barnetapeter, basert på illustrasjoner fra de populære barnebøkene – «Brokiga» og «Vem?» Finn morsomme og lekne barnetapeter som Brokiga Party 3 eller vakre skogtapeter som er fylt med levende farger med navnet Skog, begge perfekte for barneværelser og barnerom.

Vær kreativ med barnas soverominteriør

Vær kreativ med barnas soverominteriør. Å dekorere rommet til barnet ditt med tapet er veldig enkelt og morsomt. Du kan velge å tapetsere hele rommet, lage en kontrastvegg, eller hvorfor ikke tapetsere et par skapdører? Alt er mulig. Noen ganger kan små endringer i barnerommet gjøre en stor innvirkning på hele rommet, og får barnerommet til å føles friskt og nytt igjen.

Lekent og fargerikt tapet for barn

Lekent og fargerikt tapet for barn — full av morsomme karakterer og overraskelser. Stina Wirséns tapetdesign er full av vakre detaljer som kan stimulere fantasien til barnet ditt. Forvandle barnerommet til et morsomt, inspirerende og lykkelig lekerom som barnet ditt kommer til å ha lyst til å være i.
  • Viser 1-46 av 46 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.