Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

Stina Wirsén

...

motiver

Stina Wirsén

Stina Wirsén ble født i 1968 i Stockholm og er en av Sveriges mest berømte illustratører. Hun har jobbet som profesjonell illustratør siden hun fullførte utdanningen sin ved KonstfackLes mer University College of Arts, Crafts and Design i 1992. Med erfaring fra illustrasjon i alle sjangere, er Stina Wirsén spesielt kjent for sine barnebøker og for mote- og portrettillustrasjonene sine.

Barnebøker av Stina Wirsén

Stina Wirsén har skrevet og illustrert mange barnebøker, som Brokiga (De fargerike) og Brokiga Party 3 eller vakre skogtapeter som er fylt med levende farger med navnet Skog, begge perfekte for barneværelser og barnerom.

Vær kreativ med barnas soverominteriør

Vær kreativ med barnas soverominteriør. Å dekorere rommet til barnet ditt med tapet er veldig enkelt og morsomt. Du kan velge å tapetsere hele rommet, lage en kontrastvegg, eller hvorfor ikke tapetsere et par skapdører? Alt er mulig. Noen ganger kan små endringer i barnerommet gjøre en stor innvirkning på hele rommet, og får barnerommet til å føles friskt og nytt igjen.

Lekent og fargerikt tapet for barn

Lekent og fargerikt tapet for barn — full av morsomme karakterer og overraskelser. Stina Wirséns tapetdesign er full av vakre detaljer som kan stimulere fantasien til barnet ditt. Forvandle barnerommet til et morsomt, inspirerende og lykkelig lekerom som barnet ditt kommer til å ha lyst til å være i.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.