Stina Wirséns motetegninger – nå som tapet hos Photowall

Minimalistisk, elegant og uttrykksfullt: Stina Wirséns virkningsfulle skisser blir nå lansert som tapeter hos Photowall. TRAVEL THE WORLD består av åtte håndplukkede moteillustrasjoner. Sammen utgjør disse en unik, kunstnerisk og spennende tapetkolleksjon.

Coffee in Paris

Kolleksjonen TRAVEL THE WORLD består av tegninger fra Stina Wirséns karriere og gjenskaper haute couture og gatemote fra forskjellige steder i verden. Enkelte av disse illustrasjonene i svart-hvitt har blitt publisert i bøker og tidsskrifter, mens andre har blitt vist frem på internasjonale utstillinger i India, Tyskland og USA.

Stina Wirséns har en velkjent stil med en stemningsfull, forenklet og livlig strek. Denne løper som en rød tråd gjennom hele kolleksjonen. Illustrasjonene har et tydelig preg av håndens myke og strykende bevegelser. Sammen med dynamiske, vakre tusjstreker og spontane blekkdråper, gir dette kolleksjonen et interessant uttrykk.

Hvert tapetmotiv i samlingen er en uendelig strøm av bevegelse og liv. Vi reiser mellom nenonlysende gateskilt i et pulserende Tokyo og videre til en hyggelig og klassisk kafé i Paris. Deretter, ender vi opp i kjente, nordiske trakter blant stockholmskvartaler og stilbevisste byfolk.

Hvert tapetmotiv i samlingen er en uendelig strøm av bevegelse og liv

Motivene i TRAVEL THE WORLD er både samtidige og moderne og passer godt inn i hjemmet ditt, uansett hva slags stil du har. Kolleksjonen gir rommet en kunstnerisk karakter og blir ensmakfull kulisse i hverdagen. Med Stina Wirséns uttrykksfulle streker får du både et unikt motiv på veggene og et skreddersydd kunstverk signert en av Sveriges største illustratører.

Det er kjempemorsomt å utvikle denne nye kolleksjonen sammen med Photowall. Den har et helt eget uttrykk og skiller seg ut fra de andre tapetmotivene mine. Den rene, grove streken og de stiliserte skissene gjør at tegningen synes uten å «spise opp» rommet. Målet med kolleksjonen er at den skal oppdateres regelmessig. De evige forandringene i moteverdenen slutter aldri å interessere meg, sier Stina Wirsén.


Motivene i TRAVEL THE WORLD er både samtidige og moderne og passer godt inn i hjemmet ditt, uansett hva slags stil du har.

Om Stina Wirsén   

Stina Wirsén, født i 1968, er en av Sveriges mest kjente og folkekjære illustratør og barnebokforfatter. Helt siden hun avsluttet utdanningen sin på Konstfack i 1992 har hun jobbet som profesjonell illustratør. Stinas stil er minimalistisk og slagkraftig – med noen få, hurtige pensel- eller pennestrøk har hun en egen evne til å fange essensen i et motiv.

Mange kjenner igjen Stinas karakteristiske bilder fra den svenske avisen, Dagens Nyheter. Her tegner hun blant annet for reisereportasjer, portretter og mote – tegninger hun har mottatt en rekke priser for. Stina jobber også med fri kunst og offentlige kunstprosjekter. Det siste av disse prosjektene var et samarbeid med Photowall om å utsmykke et av lekerommene i Nya Karolinska sykehuset i Stockholm.

I Sverige har Stina Wirsén hatt separate utstillinger på blant annet Nationalmuseum og Konstnärshuset i Stockholm, Avesta Art i Avesta og Bror Hjorths hus i Uppsala. Hun har også hatt utstillinger på de svenske ambassadene i Washington og Tokyo.

Presserom 
Høyoppløste pressebilder -  Stina Wirsén - Travel the World

Presserom - Se alle tidligere pressemeldinger 
Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldinger

For intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

Photowall - Wall Art by Passionate People
Vi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.