Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

Innredning & rom

Forny kjøkkenet med flisetapet

by Photowall NO

Hvite standardfliser 10 x 10 med svarte fuger på tapet er en enkel og grei måte å friske opp kjøkkenet på. Det lar seg lett kombinere med ulike materialer som tre, stål og kobber. Tapetet har et tidløst uttrykk og fungerer godt sammen med industridesign og røffere materialdetaljer.

Grafiske grantrær – Perfekt barnetapet

by Photowall NO

Fine little days Elisabeth Dunker lager så utrolig flotte ting. En favoritt er det granmønstrede tapetet Spruce som finnes i seks varianter. Svart gran på hvit og grå bunn, og hvit gran på grå, grønn, brun og beige bunn. Den finske interiørdesigneren Susanna Vinto har tapetsert datterens rom med de svarte granene på hvit bunn. Fantastisk vakkert synes jeg.

Tradisjonell interiørdesign - Deep woodtoner og elegante møbler

by Photowall NO

Snakk om antikke møbler på stoff som er blomstrete printed, den tradisjonelle stilen kan betraktes utdatert eller foreldet, men når det gjelder kjennskap og komfort, er den tradisjonelle stilen riktig interiørdesign for deg. Vi har skrevet her informasjonen om det tradisjonelle interiørdesignet og noen tips om hvordan du skal oppnå designen i ditt hjem.

Shabby Chic, den myke romantiske stilen på rommet ditt

by Photowall NO

Den lurvede, elegante interiøret kan ha det vintageutseendet, men det har fortsatt den myke, luksuriøse innredningen i hyttestil. Vi har skrevet her informasjonen du trenger hvis du vil ha den myke og romantiske stilen på rommet ditt.

Gå alle svart og hvitt på badet

by Photowall NO

Enten du har et tradisjonelt, moderne eller moderne hjem, vil svart-hvitt palett alltid gå og blande godt. Fargekombinasjonen på badet gir et elegant, klassisk, men tidløst utseende. Vi har skrevet her informasjonen du trenger om å inkorporere svart og hvitt på badet, og noen tips om hvordan du lykkes å oppnå dem.

Gotisk interiørdesign - en unik stil hvis du har en stor plass

by Photowall NO

Den gotiske interiøret er karakterisert av mørke farger på vegger, gulv og tak, og er en av de fantastiske interiørdesignstilene for store åpne områder. Den gotiske interiørdesignstilen gjenspeiler en atmosfære av luksus og karisma. Vi har skrevet her informasjonen du trenger om det gotiske interiørdesignet som du finner interessant.

French Country skaper en innbydende interiørdesign følelse

by Photowall NO

Fransklands interiørdesign stammer fra åsene og dalene i Frankrike. Det er egentlig ikke en studert designstil, men den ble etablert basert på lokale tradisjoner og på verdsatte objekter som ble videreført fra generasjoner til neste. De ser elegante ut og er veldig tiltalende for øyet. Her har vi skrevet informasjonen du trenger om det franske landet interiørdesign som du vil finne interessant.

Vintage design skaper en unik sjarmerende følelse i rommet

by Photowall NO

Vintage Design gjør at du føler deg nostalgisk, husker utseendet på 1940-tallet. Det er vanlig å tenke at ved å høre ordet vintage, er det alltid forbundet med gammelt. Gamle som det kan virke, men vintage design er vakkert og ideelt å bli gjenskapt på rommene. Vi har skrevet her informasjonen om Vintage Design som ville se bra ut i hjemmet ditt.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.