Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–3 dager.
Akkurat nå har vi øket leveringstid på opptil 5 virkedager.

Art Deco interiør - De brølende 20-årene møter den moderne verden

Art Deco er den overordnede interiørdesign stilen som er knyttet til andre verdenskrig til andre verdenskrig 2 perioder. Det regnes som de brølende 20-tallet på grunn av de nøyaktige og dristige geometriske former og dristige farger. Vi har skrevet her informasjonen du trenger om Art Deco-interiøret, og du vil sikkert bli overrasket over det når du har det i ditt hjem.

Art Deco er den overordnede interiørdesign stilen som er knyttet til andre verdenskrig til andre verdenskrig 2 perioder. Det regnes som de brølende 20-tallet på grunn av de nøyaktige og dristige geometriske former og dristige farger. Vi har skrevet her informasjonen du trenger om Art Deco-interiøret, og du vil sikkert bli overrasket over det når du har det i ditt hjem.
Art Deco interiør - De brølende 20-årene møter den moderne verden

Art Deco interiør

Art Deco-interiøret var populært i Amerika og Europa i 1920-tallet, 1930-tallet og 1940-tallet. Det lyktes Art Nouveau-perioden og lignende med Art Nouveau, Art Deco påvirket andre områder av dekorativ kunst og har blitt observert å være glamorøse, funksjonelle, elegante og moderne. Populariteten var som en buskbrann, som spredte og påvirket mange aspekter i bygg- og designindustrien, selv i bildesign.

Noen av høydepunktene i Art Deco-interiøret

Art Deco-interiøret handler om å lage og gi et stort inntrykk. Her er noen av hovedtrekkene i interiørdesign stilen som du finner fantastisk:

1. Art Deco interiør bruker polert og skinnende krom eller messing dekorative elementer og inventar.

2. Tilstedeværelsen av geometriske former, vinklemønstre, kurver og tråkkede design forbedrer X-faktoren for Art Deco interiør

3. Møbelbrikkene er vanligvis lakk ferdig, eller polert tre og metall og glanset maling for å gi den glitrende effekten.

4. Grafiske mønstre og slanke teksturer legger til effekten av Art Deco-interiøret.

5. Tilsetningen av glass og speilbiter legger til reflekterende kvalitet på designstilen.

Opprinnelsen til Art Deco-interiøret

Art Deco innvendig var sterkt påvirket av flere kunst stiler i de tidlige 20 th tallet, som omfatter de geometriske former av kubisme, konstruktivisme og Futurism, som understreker videre Maskin-stil former, samt jugendstil. I tillegg til disse ble fargene på Art Deco også påvirket av den parisiske fauvismen, og har dessuten sine ideer og prinsipper fra Aztec og egyptisk kunst.

Begrepet "Art Deco" ble hentet fra 1925 Exposition Internationale des Arts Decoratifs Industriels et Moderneswhich ble avholdt i Paris. Denne hendelsen ble arrangert av noen av de berømte franske artister som hector Guimard, Eugene Grasset, Raoul Lachenal og andre. "Art Deco" ble ikke mye brukt til en tid da en bok forfattet av kunsthistorikeren og kritikeren Bevis Hiller ble utgitt i 1968 og hadde tittelen Art Deco fra 20 og 30-årene.

Art Deco-interiøret stiger i løpet av de siste tiårene, slik at det var utbredt under de brølende 20-årene, den store depresjonen på 30-tallet, og frem til årene som førte til andre verdenskrig. Men under og etter andre verdenskrig Design har lidd sin tilbakegang på grunn av den stramme erfaringen i de årene. Art Deco ble deretter gjenopplivet på 1960-tallet og sammenfalt med Pop Art og igjen på 1980-tallet.

Hva er karakteristikkene til Art Deco Interior

Art Deco interiør bruker ideer og konsepter av jugendstil, men det ble forbedret vitenskapelig, som representerer økningen i handel, teknologi og fart. Disse og sammen med bildet av å være moderne og storslagne gjorde stilen passende for kinoer, havfiskere og likesna. Interiørdesign stilen overlevde den store depresjonen på grunn av sin praktiske og enkelhet.

Art Deco interiør er praktisk talt basert på arkitektoniske former for Babylon, Assyria, Antikkens Egypt og Aztec Mexico. I tillegg påvirket de matematiske geometriske former også interiørdesign stilen, hvor designene av Art Deco er preget av trapesformede, trekantede, zigzaggedformer. Disse ble gjort slanke med påvirkningen av maskinalderen.

Nye materialer ble også brukt som aluminium, rustfritt stål, plast, lakk og innlagt tre, og også noen eksotiske gjenstander som haihud og sebrahud.

Art deco-stil var ikke bare begrenset i interiørdesign. Det var også tydelig på andre områder som arkitektur, plakatdesign, møbler, smykker, tekstiler, mote og industriell design. På samme måte har denne designstilen blitt vedtatt av mange designere og arkitekter i mange land som for eksempel Storbritannia, Spania, Cuba, Indonesia, Filippinene, Australia, New Zealand og India.

Art Deco interiør ideer for ditt hjem som du vil elske

Det er ulike temaer å velge mellom, og disse vil virkelig skape en dristig og livlig atmosfære i hjemmet ditt:

1. trapezoids

2. nudes

3. Stiliserte dyr

4. Plantedeler

5. Chevrons og zigzags

6. Hakkede og spisse kanter

7. sunbursts

Når du var i stand til å velge riktig tema for ditt interiør, er følgende tips om hvordan du innlemmer Art Deco interiør i hjemmet ditt:

1. Møbler - Vanligvis er møblene sterke, glatte uten ekstra pynt. Materialer er vanligvis eksotiske skoger, krom og speilbiter. De pleier å være i stor skala.

2. Stoff - velg dem i solide farger eller med geometriske mønstre. Unngå stoffer i floral design. Husk at nøkkelordet for Art Deco er "fet".

3. Farger - lyse og dype gule, grønne, blå og rosa, blandet med sølv, svart og krom. Krem og beige kan brukes hvis du vil ha en mykere tone for ditt interiør.

4. Belysning - ofte laget av glass (noen ganger etset eller emaljert) og krom. Felles i Art Deco er tillegg av Tiffany-stil glass.

5. Gulvbelegg - velg og bruk linoleum i abstrakt design eller svart og hvitt fliser. Lakkerte gulv er også vanlige i Art Deco interiør. Hvis du vil bruke tre, er polert parkett også brukt i Art Deco interiør. Legg til store tepper i geometriske mønstre for å forbedre effekten av designstilen.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.