Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

DIY

  Slik fjerner du wallpap​tapet​ er på en enkel måte

  by Photowall NO

  Tapet​ er en av de mest interessante måtene å forskjøre rommene på. Selvfølgelig, som ordtaket går, varer ingenting for alltid. ​Tapet​ også kan se gamle og overbrukte at det kommer til et punkt at du må ta den ned og endre den. Denne artikkelen inneholder informasjonen du trenger for å fjerne den gamle ​tapet​ den enkle måten.

  Dette er den beste måten å fjerne ​

  by Photowall NO

  Tapet​ fjerning kan være kjedelig og tidkrevende. Vi har skrevet noen tips om hvordan du fjerner ​tapet​ på den enkle måten og uten å skade overflaten på veggen.

  Husk å ... Heng et tavle på kjøkkenet

  by Photowall NO

  Chalkboards er svært funksjonelle på kjøkkenet. Du kan bruke den på ulike måter, for eksempel et område hvor du kan skrive menyen, kalenderen, telefonnummerlisten og mange andre. Det er ideelt å ha dette på kjøkkenet for å hjelpe deg hver dag i ulike påminnelser.

  Hvordan lage grønn skjerm for YouTubers DIY

  by Photowall NO

  Innkopiering noe eller noen til video eller foto er mulig gjennom bruk av grønn skjerm. Vi vil være lærer deg hvordan du kan lage din egen grønn skjerm DIY og rimeligste måten.

  Slik rengjør vinduene som en profesjonell

  by Photowall NO

  Ideelt sett bør vinduene i ditt hjem rengjøres minst to ganger i året. Men dette er den oppgave som mange mennesker ikke ser frem til på grunn av de kjedelige metoder i rengjøring. Vi har skrevet her noen tips om hvordan du rengjør du vinduer som en proff og ha det gøy på samme tid.

  Gi dine påskepynt litt ekstra tanke

  by Photowall NO

  Påsken er en viktig dag i den kristne kirken fordi det feirer Jesu Kristi oppstandelse. Mange land feirer Ester i sine egne spesielle måter. Dette er tiden da vi vanligvis ser påskeegg og påske kaniner for å symbolisere Kristi blod og gave å gi hhv. Påskepynt rundt deg minne deg på hva vi feirer og hvorfor vi feirer påske. Her vil vi gi deg informasjon om hvordan du oppretter og ha meningsfulle og symbolske påskepynt.

  Dekorer barnerommet sammen for litt ekstra moro for hele familien

  by Photowall NO

  Dekorere ditt barn rom kan være ganske utfordrende. Du ønsker ikke en dekor som de ville vokse fort eller at de ville lett bli vant til det. Her er noen eksempler på hvordan du kan dekorere barnas rom sammen for ekstra moro for hele familien.

  Opprette en ide bok eller stemning ombord før renovere hjemme

  by Photowall NO

  Mood boards eller ideen bok er en type collage som består av bilder, tekster og prøver av elementer trengs jeg for å komme opp med den endelige planen eller ideen. Bruken av humør styrene og ideen bøker kan gi en generell ide om hva som skal gjøres. I denne artikkelen vil vi gi deg noen tips om hvordan du oppretter og bruker stemning ombord eller ideen bøker før ha hjemme renovert.

  Lag et vennlig skapet monster å hjelpe barnet falle til søvn

  by Photowall NO

  Alle opplever angst og frykt på ett eller annet tidspunkt. Små barn er ofte redde for skap monstre, eller monstre under sengen. Som foreldre er det vår plikt å hjelpe våre barn å overvinne denne frykten. Denne artikkelen vil gi deg den informasjonen du trenger om å hjelpe barna overvinne sin frykt og angst.

  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.