Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.
For levering før jul, bestil før 17. desember!

Alle artikler

Tapetkolleksjon for barnerom av Maison

by Photowall NO

Photowall presenterer et nytt designersamarbeid med Maison og lanserer en eksklusiv tapetkolleksjon for barnerom. The Little Folk-kolleksjonen er inspirert av natur og frodigheten som preger det sør-afrikanske landskap. Alle de fem motivene er omhyggelig illustrert for hånd, fylt med detaljer og eventyrlige fantasiverdener — rettet mot å bringe ro, harmoni og litt magi til ethvert rom, uansett alder.

Møte mellom interiørdesign og kunst – Emma Lindström for Photowall

by Photowall NO

Photowall lanserer et ekslusivt designsamarbeid med den svenske kunstneren Emma Lindström. Tapetkolleksjonen AURA omfatter 13 akrylmalerier med abstrakte og livlige fargekomposisjoner. Gjennom sitt harmoniske og organiske uttrykk, innbyr hvert av tapetmotivene til en visuell avkobling og ro i sinnet.

Fotografier av Isabella Ståhl i en ny tapetkolleksjon

by Photowall NO

I dag lanserer Photowall en ny tapetkolleksjon From Dawn to Dusk fanget av den svenske fotografen Isabella Ståhl. Kolleksjonen består av ti stemningsfulle fotografier med inspirasjon fra den svenske naturen, dyrene og villmarken.

Mønster med inspirasjon fra hverdagens glemte skatter

by Photowall NO

I løpet av høsten 2017 presenterer Photowall sitt andre designsamarbeid med det sørafrikanske designstudioet Lemon. Kolleksjonen Haphazard Places består av 13 frittstående tapetmønster som alle er inspirert av detaljer fra hverdagslivet.

Nye motiver fra Nadja Wedin hos Photowall

by Photowall NO

I sommeren 2017 udvider Photowall sit tapetsortiment med tre nye mønstre: Lovebirds, Blues og Purple Vein – skabt af kunstneren, illustratoren og designeren Nadja Wedin.

Tapetkolleksjon med graffitimotiv

by Photowall NO

Photowall lanserer en tapetkolleksjon med graffitimotiver skapt av noen av Sveriges fremste street art-kunstnere. Kolleksjonen er et samarbeid med det stockholmsbaserte kunstgalleriet Wallery.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.