TRENDREPORT S/S 2023 - Futuristisk, ekstravagant og blomstrende

Vi er på vei mot lysere tider, og de første nye solstrålene gir følelsen av vår og nye begynnelser. Ikke glem å bremse ned og nyte hvert øyeblikk – å være her og nå har aldri vært mer meningsfylt. I denne guiden presenterer vi de tre tapetkolleksjonene våre, inspirert av årets største trender. Så gjør deg klar til å fylle den trygge oasen din med spennende stil sammenstøt, futuristiske innslag og rikelig med farge – den neste tapetfavoritten din er ivrig etter å bli funnet.

Meta Waves - PWP

Av og på

Vi har snakket lenge om kontraster innen trender. 2023 er intet unntak – men i år får de et oppdatert utseende. Denne våren fyller vi hjemmene våre med futuristiske farger og virtuelle former kombinert med total stillhet. Med trendordet «metaverset» i bakhodet, skaper vi en konstant tilkoblet eksistens, men med en klar av og på-knapp. Vi integrerer ny moderne teknologi i rom for avslapning – som et futuristisk koselig tech-spa dekorert med lavendel toner og pikselerte overflater. Ta på deg badekåpe og tøfler, kontroller romtemperaturen med stemmen din og la den nyintegrerte teknologien ta vare på deg.

 

La følelsene lede deg

Vi ser en trend der vi fokuserer mer og mer på å oppnå ekte glede og oppleve ting som får oss til å føle oss levende. Følelser som ikke kan fanges på film. Dette handler om å være her og nå, og vi ønsker at denne følelsen skal gå i ett med hjemmet vårt. Naturen er en viktig ingrediens her, med oppdaterte fargeskjemaer som sprenger med ny energi.

Orange Terrazzo Pattern - Jorma Jämsén

«Det handler ikke lenger om hvilken stil du har, men mer om hvilken følelse du er ute etter.» 

 

Bli forelsket i farger

Etter en tid med fredelige toner ser vi nå på lysere farger som gir glede. Sprudlende er helt riktig, både når det gjelder farge og form og hvordan de kombineres. Spekteret er bredt, men sterke toner av rødt og blått er de beste trendene i sommerens palett. Ta alt ut med tapet på både vegger og tak, eller gå for mindre detaljer som plakater eller tekstiler. Uansett hva du velger er det på tide å bli forelsket i farge – en gang for alle.

Stitched Together - WA Collection

Årets trendscout – her har vi listet opp våre tre favoritter og laget unike tapetkolleksjoner som passer til hver trend.

 

Trend 1: The Baroness Blend 

Sprudlende stilklæsj 

Palett: Blodrød, blå, aprikosrosa og turkis


«Overdådig» er temaet for denne kolleksjonen. Bruk det du har hjemme – så lenge det er stort og tar mye plass. Barokke blomsterarrangementer i arkaiske keramiske urner må gjerne stå på det minimalistiske plexiglassbordet. Kraftige farger som blodrød og koboltblå dominerer, selv om mykere toner som aprikosrosa eller turkis også har en plass for å lette stemningen. Denne trenden har en klar, hedonistisk dekorasjonsstil for å erklære at livet skal leves til det fulle. Vi ønsker oss ting som beveger oss, detaljer som får oss til å føle noe dypt inne i sjelen, og vi har helt sluttet å be om unnskyldning for ikke å passe inn. Mønstrede gulv, fargede tak, praktfulle buer og doble dører som åpner bredt mot verden – tenk stort og utenfor boksen. Langt utenfor. Denne trenden innebærer å drikke vin i stedet for vann, sette opp blå skjermlys på fløyelsdekkede divaner med løvepoter, og fremfor alt leve stort i hvert øyeblikk.

Se kolleksjonen

 

Trend 2: Protopia

Hvor mer er mer 

Palett: Palett: Grønn, blå, gul og oransje


I sin reneste form er «Protopia» definert som en tilstand der vi ikke lenger kjemper for overlevelse (Dystopia), og heller ikke streber etter perfeksjon (Utopia). «Protopia» er en verden med en konstant kollektiv vilje til endring og forbedring, men hvor det også forventes et behov for utvikling. Vi ser tilbake på røttene våre og stiller spørsmål ved livsstilen vår. Vi fyller hjemmene og hjertene våre med helse og kjærlighet. Naturen spiller selvsagt en viktig rolle. Denne trenden er full av vegetasjon og ulike nyanser av grønt. Fargen grønn er naturlig avslappende og forfriskende, mens gule nyanser fremmer kreativitet, og her ser vi begge fargene i en subtil blanding. Mange mønstre, forskjellige former og en feiring av egen stil, er mantraet til denne trenden. 

Se kolleksjonen

 

Trend 3: Metamodernism

Flykte inn i en virtuell virkelighet  

Palett: Lilla, rosa og hvit


Velkommen til en fremtid inspirert av metaverset og den digitale verden. Lyse, skinnende overflater med flytende former kombinert med behagelig belysning. Ytterligere elementer inkluderer 3D, krom og hvitt metall. Lyse rosa toner blandes med kunstig kunst og hele det lilla spekteret – fra den lyseste lavendel til vibrerende neon. La følelsene dine guide deg. Generelt er det strippet ned, men koselig. Fluffy former og futuristiske design som handler like mye om å unnslippe hverdagen som om å komme hjem. Vi ser speil, innovative materialer og helhetlige løsninger i en sømløs verden som vi fritt vandrer inn og ut av.

Se kolleksjonen

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.