Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

Trender og inspirasjon

Bryllup med bloggeren Anja Forsnor

by Photowall NO

Bryllupssesongen er i full gang. Her på ​tapet​fabrikken pynter vi til bryllupsfest og diskuterer bryllupstips med den svenske bloggeren og kommende bruden Anja Forsnor.

Designtrender 2016 – farger og former

by Photowall NO

Endelig er vi på vei mot sommer og nye trender. Etter en høst der mørke og duse farger har stått i sentrum, svermer vi for lysere nyanser. Vårens store trendfarger er rosa og blå som gjerne kombineres med aksentfargen hvit. Vi lar oss fortsatt inspirere av naturen når vi innreder, og planter som klatrer oppover veggen, føles helt riktig – som i ​tapet​et Geranium, designet av Byracka.

Solfylte tapeter

by Photowall NO

Når våren kommer, får jeg alltid en trang til å gjøre det fint hjemme. Jeg vil ut med det gamle, starte med blanke ark, og si farvel for godt til vinteren. Jeg har lyst til å fylle leiligheten med blomster i vakre vaser, henge opp lyse gardiner, bytte til putetrekk i glade farger og endre motivene i bilderammene på veggen. Jeg vil ha våren og sollyset inn i hjemmet mitt.

Star Wars på tapetet

by Photowall NO

Star Wars-feberen herjer på planeten vår. The Force Awakens kommer på kino i disse dager, og det er ingen tvil om at interessen er enorm. Darth Vader, Princess Leia og Chewbakka – vi fylt på motivsamlingen med våre favoritter fra de legendariske filmene. Vi har over 200 Star Wars-motiver tilgjengelige som fototapeter og lerretsbilder – perfekt for å skape det optimale Star Wars-rommet eller som julegave til små og store.

Fliser og krakelerte vegger – struktur er på tapetet

by Photowall NO

​Tapet​ kan være så utrolig mye mer enn mønstrede vegger. For oss i Photowall er ​tapet​ et materiale som kan skape forandring. Det gir deg fantastiske muligheter til å gjengi den følelsen du ønsker i hjemmet ditt.

Uttrykksfulle tapeter i høstens trendfarger

by Photowall NO

Høsten er i full gang, og snart har trærne felt sine siste blader. Med en ny årstid kommer nye trender og farger som finner veien inn i alle kriker og kroker av hjemmet, også når det gjelder tapeter. Høsten og vinterens innredning og fargeskalaer er mørkere enn tidligere, og det hvite som så lenge har vært basisfargen i mange hjem, må vike for mørkere farger og skitne pasteller. Naturen har en sentral rolle i årstidens interiørtrender, og de dempede fargetonene er hentet fra naturens fargeskala og blandet med naturtro strukturer som tre, betong og marmor.

Ananas på tapetet

by Photowall NO

De siste årene har fenomenet ananas fullstendig dominert farge- og formverdenen. Lysestaker, plakater, putetrekk – you name it! I Photowall har vi selvsagt også tatt imot trenden, og er du av den litt mer modige typen, kan du tapetsere en hel vegg med favorittfrukten.

Eventyrlige tapeter til barnerommet

by Photowall NO

Photowall lanserer en barnekolleksjon designet av den tyske illustratøren Rina Donnersmarck. Frukt og drømmeaktige skoger er noen av motivene i kolleksjonen.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.