SUMMER HOUSE X MARTI MARAIS

En stormfull kjærlighetshistorie med havet i fokus. Så beroligende og fredelig, og samtidig så utrolig kraftig. Mange føler en sterk tiltrekning til havet –  det gjør også kunstneren Marti Marais og designstudioet Summer House. Sammen har de skapt en helt ny og unik kolleksjon, med kjærligheten til havet som utgangspunkt.

 

High Tide BW -  Summer House x Marti Marais

Marti Marais viktigste inspirasjonskilde er stormfulle hav, og du kan virkelig føle energien og vitaliteten fra de voldsomme bølgene i maleriene hennes. Samtidig lar hun oss også nyte stillheten og freden som oppstår når stormen legger seg, og roen senker seg over havet og stranden. 

Teal Wave -  Summer House x Marti Marais

Marti begynte sin kunstneriske karriere ved University of Cape Town hvor hun studerte ved den verdensberømte Michaelis School of Fine Art. Kjærligheten til havet har holdt henne i Sør -Afrika, og hun er nå etablert i bransjen, med kunder over hele verden. Marti elsker kreativiteten og følelsene som oppstår takket være nærheten til Det indiske hav, og hun er kjent for sine uttrykksfulle havmotiver som hun skaper i sitt solfylte atelier i Summersand i Port Elizabeth. Hennes unike uttrykksmåte kombinerer en klassisk kunstnersjel med moderne metoder der hun lar fargen adlyde kjemien og bevege seg fritt. Hun observerer og kontrollerer tyngdekraften med største presisjon, og sier at timing er hennes viktigste ressurs i skapelsen. Resultatet er fantastiske verker som ingen kan være likegyldige overfor. 

Moondance Flat Blue - Summer House x Marti Marais

Nå har Marti Marais laget en unik, havinspirert kolleksjon sammen med Summer House –   et designstudio som fokuserer på å eksperimentere med konsepter og materialer for et subtilt, nærværende og personlig resultat. Summer House er også basert i Sør -Afrika, og den nye, felles kolleksjonen viser virkelig deres forenede kjærlighet til havet. 

Vi i Photowall kan ikke få nok av disse fantastiske motivene som virkelig fremkaller følelser og skaper en utrolig tiltrekning. De gjør seg fantastisk i både små og store formater, og hver del av kolleksjonen har sin egen unike karakter som formidler kraft og harmoni. Å få et innblikk i Martis skapelsesprossess gjør det hele enda mer spennende, og hennes unike teknikk og sans for farge og form kommer virkelig til sin rett i denne kolleksjonen. 

Ocean Rhapsody -  Summer House x Marti Marais

"Photowall har et nært og veletablert samarbeid med designstudioet Summer House –  så da de presenterte ideen om å kombinere Marti Martais abstrakte maleri med våre tapeter, sa vi umiddelbart ja. Marti har en utrolig evne til å skildre havet fra alle sider, fra lange dønninger til rolige bølger, på en måte som går rett til hjertet. Innredning er en fin måte å skape trivsel på, og det er også veldig enkelt å bestemme stemningen i rommet ved hjelp av et tapet.

I en verden i rask endring ønsker vi å omgi oss med det som alltid har vært der, og finnes det noe bedre enn å være nær havet når du vil hvile og samle krefter?"

-Anneli Öquist, trendekspert i Photowall

Summer House x Marti Marais kolleksjon består av 12 kraftige, kreative verk som ingen kan være uberørt overfor. Kolleksjonen er tilgjengelig som tapet, lerretsbilder og plakater. Til kolleksjonen.